IVAGO - Callcenter

Veelgestelde vragen

Betaling

Kan ik een domiciliëring aanvragen voor mijn aanrekening?

Zeker. Contacteer ons en we sturen je een domiciliëringsformulier op.

Ik ontving een aanrekening terwijl mijn voorschot nog niet helemaal is opgebruikt. Ben ik dit kwijt?

Neen, natuurlijk niet. We sturen een nieuwe aanrekening wanneer je saldo een drempelbedrag heeft bereikt. In afwachting van je betaling gaat de ophaling gewoon verder. Telkens wanneer we je container leegmaken gaat een overeenstemmend bedrag van je resterend saldo. Let op! Zorg ervoor dat je rekening aangevuld is voor de vervaldag. Zo voorkom je dat je container blijft staan of dat je geen toegang krijgt tot je sorteerpunt.

Kan ik mijn aanrekening ook per mail ontvangen?

Je kan op Mijn IVAGO aanduiden of je de aanrekening per post of per e-mail wil ontvangen en naar welk e-mailadres we dit mogen sturen. 

Ik ontving een aanrekening met een rond bedrag op basis van mijn grijze én groene container, terwijl ik de groene container bijna nooit gebruik. Is dit correct?

We vragen een rond bedrag als voorschot. Dit saldo kan je gebruiken voor de huisvuilcontainers, sorteerpunten en de grofvuilophaling. Als het bedrag bijna op is, ontvang je een nieuwe aanrekening.

Gebruik je de groene container nooit omdat je al je gft-afval composteert? Dan kan je de gft-container ook op ‘non-actief’ laten plaatsen. Contacteer ons hiervoor. 

Composteren

Kan ik als inwoner van Gent een compostvat of -bak kopen bij IVAGO?

Ja, de compostbakken en -vaten kan je kopen aan ons onthaal. Reserveren is niet nodig. We hebben er genoeg in voorraad. 

Raadpleeg de afmetingen en kostprijs van een compostbak of -vat. 

De sorteerregels voor gft zijn uitgebreid. Zijn de regels voor thuiscomposteren dan ook aangepast?

De regels voor het thuiscomposteren zijn niet veranderd. Etensresten en keukenafval kan je niet zelf composteren. In de vergistingsinstallaties gaat men anders te werk waardoor het wel mogelijk is om etensresten te verwerken.

Kan ik als inwoner van Destelbergen een compostvat of -bak kopen bij IVAGO?

Als inwoner van Destelbergen kan je een compostbak of -vat kopen aan bij de dienst Leefmilieu van de gemeente Destelbergen of aan ons onthaal. Reserveren is niet nodig. We hebben er genoeg in voorraad. 

Raadpleeg de afmetingen en kostprijs van een compostbak of -vat. 

Containers

Mag ik zakjes gebruiken om restafval in de container aan te bieden?

Natuurlijk. Dat kies je volledig zelf. Om de container proper te houden en geurhinder te vermijden, raden we aan het afval in zakjes aan te bieden. Gebruik geen geldige IVAGO-zakken, want dan betaal je dubbel.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een container van 40 liter?

We willen draagcontainers zoveel mogelijk vermijden. Het is voor onze medewerkers die dagelijks vele honderden containers moeten leegmaken zeer belastend. We willen dat onze medewerkers hun job fysiek blijven aankunnen. 

Je komt in aanmerking voor een draagcontainer als je geen garage, voortuin, achtertuin of terras hebt en/of in een woning met trappen of op verdieping woont. 

Ik wil alleen een container voor restafval en niet voor gft. Wat moet ik doen?

Wist je dat gft sorteren veel voordeliger is dan alles met restafval mee te geven? Het verschil in prijs is méér dan de helft!

Bovendien is het in de Container-zone ook niet toegestaan om groente-, fruit- en tuinafval mee te geven met het restafval. Sorteren is dus verplicht. De containers behoren tot het huis. Indien je ooit verhuist, moeten de nieuwe bewoners van beide containers gebruik kunnen maken.

Het wiel van mijn container is stuk. Wat moet ik doen?

Vul het formulier omruilen container in. We herstellen de container of bezorgen je een nieuw exemplaar. Als de beschadiging het gevolg is van normale slijtage, doen we dit volledig gratis. Als de container door je eigen toedoen stukging vragen we een vergoeding

Hoe hou ik mijn container netjes?

Propere containers. Dat is fijner voor jezelf, je buren en onze medewerkers. Maak je grijze container af en toe eens proper. Je mag hiervoor gerust een schoonmaakproduct gebruiken. De groene container spoel je best met gewoon water. Gebruik hiervoor géén detergent, want dat verstoort het composteerproces. Laat je gft-bak ook regelmatig leegmaken zodat het afval niet in je container begint te composteren of gisten.

Mijn container is beschadigd. Wat doe ik?

Vul het formulier omruilen container in. We herstellen de container of bezorgen je een nieuw exemplaar. Als de beschadiging het gevolg is van normale slijtage, doen we dit volledig gratis. Als de container door je eigen toedoen stukging vragen we een vergoeding

Mijn container is verloren of in de pers gevallen. Wat doe ik?

Kreeg je bericht van de chauffeur dat je container in de pers gevallen is? Vul het formulier omruilen container in. We spreken een datum met je af en bezorgen je een nieuw exemplaar. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. We zetten de container af voor de deur.

Kan je je container niet meer terugvinden? Vraag eens bij de buren of ze misschien per ongeluk jouw container hebben weggezet.

TIP: markeer je containers met een sticker of stift om verwarring te vermijden.

Waar kan ik mijn ledigingen en saldo raadplegen?

Je kan de ledigingen van je containers, je saldo en je gratis aanbiedingen op het recyclagepark op de voet volgen in Mijn IVAGO

Containers omruilen

Wanneer moet ik betalen voor een omruiling van mijn container?

Als je een omruiling van een container aanvraagt meer dan een jaar na activatie van de container en/of als je de container al eerder hebt omgeruild, betaal je 20 euro voor een omruiling.

Waarom moet ik betalen voor een omruiling?

Je betaalt om de container om te ruilen omdat wij hiervoor een transport moeten uitvoeren. Dit staat ook in het retributiereglement dat je kan terugvinden op www.ivago.be/reglement.

Met deze maatregel moedigen we iedereen aan om bewust na te denken over de containers die ze kiezen. Bovendien vermijden we onnodige transporten, een economisch en ecologisch voordeel.

Moet ik ook betalen voor een omruiling naar een kleiner formaat? Dit wil toch zeggen dat ik minder afval aanbied?

Ja, de omruilkost geldt ook voor omruiling naar een kleiner formaat. We juichen toe dat je minder afval produceert, maar ook in dit geval moeten we een extra transport uitvoeren om de container om te wisselen.

Door om te ruilen naar een kleiner formaat betaal je uiteraard wel minder per lediging. Op termijn zal dit voor jou dus zeker voordeliger uitkomen.

Mijn container is niet omgeruild op de geplande dag. Nu is er toch 20 euro van mijn saldo afgegaan.

Voor een omruiling moet de container vanaf 7 uur 's ochtends op de stoep staan. Als onze medewerker is langs geweest en hij vond geen container, rekenen we zijn verplaatsing wel aan en betaal je dus 20 euro.

ik wil een grotere/kleinere container met slot. Hoeveel moet ik betalen?

Voor een slot betaal je ook 20 euro. Dit komt bovenop de omruilkost. Als je beide containers van een slot wil voorzien en van formaat wil veranderen, betaal je dus 40 euro voor de sloten en 20 euro omruilkost.

ik wil graag een grotere container om medische redenen (incontinentie). Moet ik de omruilkost betalen?

Als je een grotere container aanvraagt omwille van incontinentie wordt er geen omruilkost aangerekend. Je moet ons in dit geval wel een verklaring van je arts bezorgen.

Stuur je aanvraag voor een grotere container naar info@ivago.be en vermeld hierbij dat je dit doet om medische redenen. Onze medewerkers zullen je de nodige formulieren bezorgen. Als je deze formulieren ingevuld terugbezorgd hebt, contacteren ze je voor de omruiling van de container.

In Destelbergen moest ik niet betalen voor een omruiling en in Gent wel?

Deze regeling geldt inderdaad enkel voor Gent. Het retributiereglement wordt vastgelegd door de gemeenteraad van een stad of gemeente. In Destelbergen geldt dus een ander retributiereglement dan in Gent. Ook de tarieven voor een lediging van de container zijn bijvoorbeeld anders in Destelbergen.

Ik heb een nieuwe container nodig want hij is kapot/verloren/in de pers gevallen. Betaal ik een omruilkost?

Als je hetzelfde formaat containers wil, betaal je geen omruilkost.

Als je een ander formaat wenst, gelden de omruilregels wel. Dit wil zeggen dat je betaalt als je eerder al een omruiling hebt gehad of als er sinds de activatie van de containers al een jaar verstreek.

Hoe betaal ik de omruilkost?

De omruilkost wordt afgehouden van het saldo op je IVAGO-rekening of van je sociale tegemoetkoming. Dit gebeurt de dag na de omruiling. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Als je saldo door deze betaling het drempelbedrag bereikt, ontvang je automatisch een nieuwe aanrekening.

Ik wens beide containers om te ruilen, moet ik dit bedrag dan tweemaal betalen?

Je betaalt voor het transport dat we moeten uitvoeren om de container(s) om te ruilen, dus betaal je maar één keer 20 euro als je beide containers op dezelfde dag omruilt. Als de containers op verschillende dagen worden omgeruild, betaal je wel twee keer 20 euro. 

Kan ik de container niet zelf omruilen aan het onthaal van IVAGO en zo de kost vermijden?

Je kan met de container(s) niet zelf langskomen aan ons onthaal. Organisatorisch is het voor ons niet mogelijk om jouw containers op deze manier om te ruilen. Voor een omruiling komt een van onze medewerkers ter plaatse zodat hij meteen ook de chip met alle data kan overzetten. 

Diensten op aanvraag

Komt IVAGO ook tuinafval ophalen?

Ja, we halen op aanvraag groenafval op bij je thuis. Een afspraak maken kan enkel telefonisch op het nummer 09 240 81 11.

Bekijk meer informatie en de tarieven

Kan ik mijn aalput laten ledigen door IVAGO?

Ja, In onze opdracht verzorgt een private firma de ruiming van je aalput met een inhoud van maximaal 3.000 liter. Je maakt hiervoor online een afspraak

Bekijk meer informatie en de tarieven. 

Wat doe ik met grof huisvuil?

Onze ploegen zamelen grof huisvuil enkel in op aanvraag. Je maakt hiervoor een afspraak via Mijn IVAGO

De exacte datum van de ophaling kan je zelf kiezen uit een hele reeks mogelijke data. Je vindt deze data op de ophaalkalender. Past geen enkele van deze data, dan kan je kiezen voor een comfortdienst

Bekijk meer informatie en de tarieven

Komt IVAGO ook bouwafval ophalen?

Je kan steenpuin ook bij je thuis laten ophalen. We verkopen hiervoor speciale bouwafvalzakken

Om de zakken te laten ophalen maak je een afspraak via Mijn IVAGO.

Bekijk meer informatie en de tarieven

 

Gft

Waarom mogen er sinds 2019 wel dierlijk keukenafval en etensresten in het gft?

Omwille van voedselveiligheid mocht er tot 2019 geen dierlijk afval in de gft-bak. Men vreesde immers dat giftige stoffen of ziektekiemen terug in de voedselketen konden terechtkomen. Uit onderzoek blijkt dat er met de huidige verwerkingstechnieken geen risico’s verbonden zijn aan de inzameling en verwerking van gft-afval.

Lees ook de sorteerregels van gft. 

Mogen theezakjes en koffiepads nog steeds bij gft?

Theezakjes of koffiepads bevatten vaak kunststoffen. Om de verspreiding van plastics in het milieu verder te beperken, horen theezakjes en koffiepads sinds 2019 niet meer bij het gft-afval. Papieren koffiefilters, koffiegruis, losse thee … zijn natuurlijk welkom in je gft-bak.

Lees ook de sorteerregels van gft. 

Mag ik saus, olie en soep ook in de gft-container gieten?

Een restant spaghettisaus, een kom soep of olie horen niet in de gft-container. Ook beenderen, slachtafval, schelpen van mosselen en oesters of stof uit de stofzuiger mogen niet in de container. 

Lees ook de sorteerregels van gft. 

Hoe kan ik mijn gft-container proper houden?

Spoel je container regelmatig uit, zodat er geen resten in achterblijven. Gebruik geen chloor of bleekwater om je container te kuisen aangezien deze het composteerproces verstoren. Je kan wel soda of zeep gebruiken.

Kan ik mijn gft-container omruilen naar een groter formaat?

Dat kan zeker. Je betaalt hiervoor wel een omruilkost. Als je op dezelfde dag je restafvalcontainer laat omruilen hoef je dit bedrag maar éénmaal te betalen.

Hoe vermijd ik fruitvliegjes in mijn gft-container?

Fruitvliegjes kan je vermijden door je gft te verzamelen in bio-composteerbare zakjes. Het helpt ook wanneer je het gft-afval telkens met een vel krantenpapier afdekt.

Mijn IVAGO

Waar kan ik mijn saldo raadplegen?

Je kan je saldo, ledigingen en betalingen op de voet op Mijn IVAGO

Hoe en waarom activeer ik 'Mijn IVAGO'?

Wil je weten hoe je 'Mijn IVAGO' gebruikt? We leggen je het graag nog even stap voor stap uit! Klik hier om het instructiefilmpje te bekijken.

 

 

 

Hoe gebruik ik 'Mijn IVAGO' als bedrijf?

'Mijn IVAGO' gebruiken als bedrijf? We leggen u alles stap voor stap nog even uit aan de hand van een animatiefilm! Klik hier om de instructiefilm te bekijken.

Ophaling

Mijn container is niet leeggemaakt en er hangt een "label" aan. Wat is er aan de hand?

Onze medewerker hangt een label wanneer je container niet kon leeggemaakt worden. Misschien weigerde de computer je container omdat de chip defect is of omdat er niet voldoende saldo op je IVAGO-rekening staat. Contacteer IVAGO voor meer informatie.

Hoe vaak worden de containers geledigd?

We komen elke week langs, maar wisselen af tussen de containers. De ene week komen we je restafval ophalen, de andere week nemen we je gft mee. De juiste data vind je op de ophaalkalender. 

Wat als mijn afval niet opgehaald is? (Er hangt geen sticker of label aan mijn zak of container)

Plaats je afval de volgende dag opnieuw buiten en verwittig IVAGO. De dag nadien probeert IVAGO de problemen van de vorige dag op te lossen. Opgelet, als je afval niet opgehaald werd op dinsdag, plaats je afval dan pas terug buiten op donderdag. Op woensdag wordt geen afval opgehaald. 

Met selectieve fracties (pmd, papier/karton en glas) kan je ook terecht op het recyclagepark. 

de computer weigert de lediging van mijn afvalcontainer. Kent de milieuwerker de reden waarom dit gebeurt?

Neen. Het kan zowel gaan om een defect aan de elektronische gegevensdrager als om onvoldoende krediet op je rekening. De milieuwerker kan dit echter niet opmaken uit de boodschap die op de display van de boordcomputer verschijnt. De milieuwerker laat een kaartje van niet-lediging achter aan uw container. Om het probleem van de niet-lediging op te lossen, neem je contact op met IVAGO.

Mijn container is niet leeggemaakt en er hangt een “label” aan. Wat is er aan de hand?

Onze medewerker hangt een label wanneer je container niet kon leeggemaakt worden. Misschien weigerde de computer je container omdat de chip defect is of omdat er niet voldoende saldo op je IVAGO-rekening staat. Contacteer IVAGO voor meer informatie.

De computer weigert de ophaling van mijn afvalcontainer. Kent de milieuwerker de reden waarom dit gebeurt?

Neen. Het kan zowel gaan om een defect aan de elektronische gegevensdrager als om onvoldoende krediet op je rekening. De milieuwerker kan dit echter niet opmaken uit de boodschap die op de display van de boordcomputer verschijnt. De milieuwerker laat een kaartje van niet-lediging achter aan uw container. Om het probleem van de niet-lediging op te lossen, neem je contact op met IVAGO.

Mag ik extra zakken naast mijn container zetten als ik een feestje geef?

Een zak naast de container plaatsen kan niet.

Je kan eventueel gebruikmaken van de comfortdienst van IVAGO: we komen dan het extra afval op aanvraag bij je thuis ophalen. Je maakt hiervoor een afspraak met IVAGO op het nummer 09 240 81 11 of via dit formulier. De hoeveelheid is beperkt tot 240 liter. Dat komt overeen met 4 gewone huisvuilzakken (geen IVAGO-zakken) met een inhoud van 60 l. 

In Heusden en Destelbergen kan je zakken met stickers aankopen op de gemeente. Je plaatst ze naast de container op de ophaaldag.

LINK COMFORT / ZAKKEN DB + H / AFVAL BEPERKEN

Ik heb éénmalig extra veel afval en mijn container is vol, moet ik dan wachten tot de volgende ophaling?

Neen, je hoeft niet te wachten. Als je uitzonderlijk meer restafval hebt, dan wat je normaal mag meegeven, dan kan je gebruik maken van de comfortdienst van IVAGO.

In Heusden en Destelbergen kan je zakken met stickers aankopen op de gemeente. Je plaatst ze naast de container op de ophaaldag.

LINK COMFORT / AFVAL BEPERKEN

Moet het deksel van mijn container volledig toe zijn?

Ja. Als het deksel open staat, geef je niet alleen een groter volume afval mee dan waarvoor je een retributie betaalt, het zorgt ook voor technische problemen bij het laden van de containers.

Pmd

Wat is er veranderd aan de sorteerregels voor pmd?

Naast plastic flessen en flacons, metalen verpakkingen en drankkartons mogen nu bijna alle andere plastic verpakkingen ook in de blauwe pmd-zak. Dankzij de technologische evolutie is het nu mogelijk om nog meer plastic verpakkingen te recycleren. Zo belandt er minder plastic bij het restafval en in de verbrandingsoven. Door gebruikte verpakkingen te recycleren, kunnen we ze opnieuw inzetten als grondstof, wat dan weer beter is voor het milieu. Bovendien is de inzameling van pmd goedkoper dan die van restafval dus hoe meer je sorteert, hoe voordeliger!

Bekijk de sorteerregels van pmd. 

Mag ik mijn oude pmd-zak blijven gebruiken?

Ja. De oude zakken blijven onbeperkt geldig, je kan er nu alleen méér plastic verpakkingen in aanbieden.

Is de nieuwe blauwe zak duurder?

Neen. Je mag je oude zakken verder gebruiken. De prijs blijft ongewijzigd in 2020.

Kan ik nog steeds met mijn pmd terecht op het recyclagepark?

Neen. Het is niet meer mogelijk om pmd binnen te brengen in het recyclagepark.

Moet ik alle verpakkingen uitspoelen voor ze in de blauwe zak mogen?

Neen, maar het mag wel. De verpakkingen moeten leeg zijn en om geurtjes te vermijden kan het helpen om ze even snel om te spoelen of zo goed mogelijk leeg te schrapen.

Wat met chipszakjes, aluminiumfolie en piepschuim?

Chipszakjes mogen in de pmd-zak.

Aluminiumfolie hoort bij restafval. Andere soorten aluminium worden verwerkt op hoge temperaturen. Doordat aluminiumfolie zo dun is zal het verbranden in plaats van te smelten en kan het dus niet gerecycleerd worden.

Piepschuim (zoals de bescherming van een breekbaar object, bv. een televisietoestel) mag niet in de pmd-zak als het samengesteld is uit kleine "bolletjes".  Hiermee kan je terecht op het recyclagepark. Schaaltjes van maaltijden en charcuterie die gemaakt zijn van geëxpandeerd polystyreen mogen wel in de pmd-zak: als je ze breekt komen er geen losse bolletjes vanaf.

Recyclagepark

Ik heb een huis gekocht in Gent maar ik woon er nog niet. Er zijn nog veel verbouwingen te doen. Kan ik terecht op de recyclageparken?

Jawel, daarvoor is er de kaart voor niet-bewoners. Daarmee kan je terecht op de recyclageparken die uitgerust zijn met weegbruggen. Je beschikt niet over gratis aanbiedingen, maar betaalt volgens de afvalsoort en het aangeleverde gewicht op basis van het tarief voor niet-bewoners.

Mag ik meerdere keren per dag naar het recyclagepark?

Jazeker! Bij elk bezoek worden een à twee aanbiedingen van je saldo afgetrokken.

Kan ik met de toegangskaart op alle IVAGO-recyclageparken terecht?

Jazeker. Als particulier mag je naar de zes IVAGO-recyclageparken in Gent en Destelbergen. Indien je voertuig hoger is dan 1,90 m of langer dan 8,5 m, indien je grote hoeveelheden steenpuin (méér dan  1m³) en gipskarton (méér dan 0,1 m³), roofing of asbesthoudende materialen wil afzetten, als bedrijf of als niet-bewoner kan je enkel terecht op de parken die uitgerust zijn met weegbruggen.

Volgens de technische fiche van mijn voortuig is mijn wagen 1,85 meter hoog. Toch werden er mij twee aanbiedingen aangerekend.

Let er bij het stapelen van je afval in een aanhangwagentje of boven je wagen op dat de hoogte beperkt blijft tot 1,90 m! Anders kan je wel eens voor onaangename verrassingen komen te staan! Zo kan het elektronisch oog op de parken met weegbrug je voertuig beschouwen als ‘hoger dan 1,90 m’.

Kom meer te weten over de IVAGO-recyclageparken.

Hoe nauwkeurig is de weegbrug?

De weegbruggen zijn officieel geijkt. Ze zijn tot op 10 kg nauwkeurig. Er wordt afgerond naar het hogere of lagere tiental.

Mijn gratis aanbiedingen zijn opgebruikt. Kan ik nog terecht op de recyclageparken?

Je kan enkel terecht op een park dat uitgerust is met weegbruggen en betaalt het afval dat je wil achterlaten volgens het aangeleverde gewicht.

Ik heb al 11 gratis aanbiedingen op het recyclagepark gebruikt. Kan ik nog gratis binnen met een auto met aanhangwagen?

Neen, je hebt nog maar één gratis aanbieding over. Dat is onvoldoende indien je wagen én aanhangwagen langer zijn dan 6,5 m. Je kan terecht op één van de parken met weegbrug. Je gratis aanbieding ben je niet kwijt. Je kan ze gebruiken bij een volgend bezoek met de auto.

Kan ik zonder toegangskaart terecht op de recyclageparken?

Neen. Je hebt een toegangskaart nodig om de recyclageparken te kunnen betreden. De IVAGO-kaart is gratis voor inwoners van Gent en Destelbergen en kan je aanvragen via dit formulier. Je betaalt 7,50 euro waarborg. Bij verlies of beschadiging van de kaart betaal je 12,50 euro voor een nieuwe kaart (5 euro administratieve kost + 7,50 euro waarborg).

Ik ben mijn IVAGO-kaart verloren. Kan ik een nieuwe ontvangen?

Ja, maar je betaalt hiervoor wel opnieuw een borg van 7,50 euro en een administratiekost van 5 euro. We zetten je gegevens over op deze nieuwe kaart. Zo ben je geen gratis aanbiedingen kwijt. Bij diefstal worden geen kosten aangerekend. Je dient wel een bewijs van de politie voor te leggen.

Verhuizen

Ik ga verhuizen binnen het werkgebied van IVAGO. Wat moet ik doen?

Geef je verhuis door aan IVAGO via dit formulier.

De recyclageparkkaart is aan je adres verbonden. Om te vermijden dat jouw kaart niet meer bruikbaar is, geef je je adreswijziging zeker door aan IVAGO. Je behoudt het saldo van gratis aanbiedingen. 

Ook containers (voor restafval en gft) zijn aan een adres verbonden. Je neemt ze dus ook niet mee als je verhuist. Geef ons je nieuwe adres door. Je rekening wordt afgesloten en het restant teruggestort. Je krijgt een nieuwe betalingsuitnodiging voor je nieuwe woning.

 

Ik ga verhuizen buiten het werkgebied van IVAGO. Wat moet ik doen?

Geef je verhuis door aan IVAGO via dit formulier.

Lever je recyclageparkkaart in bij IVAGO. Indien de kaart niet beschadigd is, storten we de waarborg van 7,50 euro terug op je rekening. Breng je IVAGO-kaart binnen het jaar na je verhuis terug naar IVAGO, anders vervalt de waarborg.

Als je met containers werkt, dien je ook te melden dat je verhuist. Zo vermijd je dat je betaalt voor het afval van de volgende bewoner. De containers horen bij een adres. Je neemt ze dus ook niet mee als je verhuist.

Ik verhuis van een woning mét containers naar een woning zonder containers. Wat moet ik doen?

Je rekening op het oude adres wordt afgesloten en het restant wordt teruggestort. Containers van restafval en gft zijn verbonden aan het adres, ze moeten dus blijven staan. De nieuwe bewoners dienen contact op te nemen met IVAGO om de containers te activeren.

Geef je verhuis door via dit formulier.

Ik verhuis van een woning mét containers naar een woning mét containers. Wat moet ik doen?

Geef je verhuis door via dit formulier.

Je rekening wordt afgesloten en het restant teruggestort. We activeren de containers op je nieuwe adres. Je ontvangt een nieuwe betaaluitnodiging voor je nieuwe woning.

Ik verhuis van een woning zonder containers naar een woning mét containers. Wat moet ik doen?

Geef je verhuis door via dit formulier.

We activeren de containers en sturen je een betaaluitnodiging op voor de lediging van de containers.

Ik verhuis naar een appartement met sorteerpunt. Wat moet ik doen?

Je heb een IVAGO - kaart nodig om gebruik te kunnen maken van de ondergrondse sorteercontainers. We sturen een kaart op en bezorgen je de nodige informatie. Indien je reeds een toegangskaart voor het recyclagepark in je bezit hebt, zullen we deze kaart activeren voor het sorteerpunt. Laat het ons weten. Je zal een betaaluitnodiging ontvangen om een bedrag op de kaart te zetten.

Geef je verhuis door via dit formulier.