Plaats je kerstboom correct op de stoep.

Belangrijk

Tijdens de kerstvakantie gelden er aangepaste openingsuren voor onze kantoren en recyclageparken!

Belangrijk

Hier is hij dan: de allereerste duurzaamheidsleaflet van IVAGO! We kiezen resoluut voor een duurzaam beleid en een mooier morgen.

IVAGO en Kringwinkels Ateljee en Open Plaats bouwden vandaag al een bescheiden kerstfeestje aan de recyclageparken in Destelbergen en aan de Gaardeniersweg. Iedereen kon er terecht op een speciale Kringwinkel-stand met herbruikbare spullen die normaal gezien niet thuishoren op...

Belangrijk

Vandaag, maandag 6 december extra hinder door een geplande actiedag in gemeenschappelijk front. Check onze website en sociale mediakanalen voor de meest recente info.

Belangrijk

Op zaterdag 18 december staat er een stand van de Kringwinkel Ateljee en Kringwinkel Open Plaats op de Recyclageparken Destelbergen en Gaardeniersweg.

Belangrijk

Door afwezigheden als gevolg van corona komt de dienstverlening van IVAGO in het gedrang. We rekenen op de hulp van de inwoners van Gent en Destelbergen om deze moeilijke weken te overbruggen.

Volledig nieuwsarchief

Belangrijk

Op maandag 29/11/2021 halen we wel restafval op in C1B.

Belangrijk

Maandag 15 november start de Week van het afvalteam.

Belangrijk

Op donderdag 11 november 2021 (Wapenstilstand) halen we je afval niet op. Alle geplande ophalingen verschuiven naar woensdag 10 november 2021.

Voor de pers

IVAGO heeft zijn overeenkomst met het UZ Gent voor het leveren van warmte hernieuwd voor nog eens 10 jaar. “We schrijven samen geschiedenis.

Vandaag werd het gloednieuwe mobiele onthaal van IVAGO officieel voorgesteld op de Vrijdagmarkt.

Belangrijk

Persmoment - 31 mei 2021