Op 22 november 2022 is onze dienstverlening beperkt verstoord. De aanleiding is een actiedag van de vakbonden tegen de voorstellen van de Vlaamse regering rond het statuut van lokale ambtenaren.

Belangrijk

Dit weekend kan je uitzonderlijk onze IVAGO-mobiel bezoeken op zaterdag!
Lees hier waar en wanneer.

Belangrijk

Op vrijdag 11 november 2022 (Wapenstilstand) halen we je afval niet op. Alle geplande ophalingen verschuiven naar woensdag 9 november 2022*. 

*Woensdag 9 november is een nationale actiedag. Dit kan impact hebben op onze dienstverlening. Volg onze sociale media of bezoek onze...

Belangrijk

Op vrijdag 11 november 2022 (Wapenstilstand) halen we je afval niet op. Alle geplande ophalingen verschuiven naar woensdag 9 november 2022.

De IVAGO-recyclageparken zijn zaterdag 12 november geopend.

Het is Week van het Afvalteam! Nog meer dan andere weken is het jouw kans om je afvalteam te bedanken. Want afval ophalen, da's topsport!

Wij verkopen afzetcontainers, compressoren en een stookoliebrander.

Belangrijk

In 1 week 522 stuks zwerfvuil geteld op het Seghersplein...

Volledig nieuwsarchief

Belangrijk

Repareren is een stap naar minder afval. Repair & Share helpen je hierbij.

Belangrijk

Onze nieuwe campagne is een feit! De komende maanden dagen we alle Gentenaars en Destelbergenaars uit om minder restafval te produceren. Ga jij ook de uitdaging aan? Zeg het met onze stickers!

Locatie #4 van onze zwerfvuilcampagne

Voor de pers

Belangrijk

Op 15 oktober 2022 ondertekenden de vakbonden, de directie en het bestuur van IVAGO een nieuwe CAO na constructieve onderhandelingen

Belangrijk

Op 19 september lanceerden we onze nieuwe campagne voor minder restafval. Iedereen kan daar mee voor helpen zorgen, en het is niet eens zo moeilijk.

Belangrijk

Vanaf zaterdag 4 juni kan je niet enkel afval brengen naar het IVAGO-recyclagepark van Destelbergen, maar ook herbruikbare spullen. Twee dagen per week kan je terecht op een stand van De Kringwinkel.