IVAGO - Callcenter

Veelgestelde vragen

6 resultaten gevonden

Verhuizen

Ik ga verhuizen binnen het werkgebied van IVAGO. Wat moet ik doen?

Geef je verhuis door aan IVAGO via dit formulier.

De recyclageparkkaart is aan je adres verbonden. Om te vermijden dat jouw kaart niet meer bruikbaar is, geef je je adreswijziging zeker door aan IVAGO. Je behoudt het saldo van gratis aanbiedingen. 

Ook containers (voor restafval en gft) zijn aan een adres verbonden. Je neemt ze dus ook niet mee als je verhuist. Geef ons je nieuwe adres door. Je rekening wordt afgesloten en het restant teruggestort. Je krijgt een nieuwe betalingsuitnodiging voor je nieuwe woning.

 

Ik ga verhuizen buiten het werkgebied van IVAGO. Wat moet ik doen?

Geef je verhuis door aan IVAGO via dit formulier.

Lever je recyclageparkkaart in bij IVAGO. Indien de kaart niet beschadigd is, storten we de waarborg van 7,50 euro terug op je rekening. Breng je IVAGO-kaart binnen het jaar na je verhuis terug naar IVAGO, anders vervalt de waarborg.

Als je met containers werkt, dien je ook te melden dat je verhuist. Zo vermijd je dat je betaalt voor het afval van de volgende bewoner. De containers horen bij een adres. Je neemt ze dus ook niet mee als je verhuist.

Ik verhuis van een woning mét containers naar een woning zonder containers. Wat moet ik doen?

Je rekening op het oude adres wordt afgesloten en het restant wordt teruggestort. Containers van restafval en gft zijn verbonden aan het adres, ze moeten dus blijven staan. De nieuwe bewoners dienen contact op te nemen met IVAGO om de containers te activeren.

Geef je verhuis door via dit formulier.

Ik verhuis van een woning mét containers naar een woning mét containers. Wat moet ik doen?

Geef je verhuis door via dit formulier.

Je rekening wordt afgesloten en het restant teruggestort. We activeren de containers op je nieuwe adres. Je ontvangt een nieuwe betaaluitnodiging voor je nieuwe woning.

Ik verhuis van een woning zonder containers naar een woning mét containers. Wat moet ik doen?

Geef je verhuis door via dit formulier.

We activeren de containers en sturen je een betaaluitnodiging op voor de lediging van de containers.

Ik verhuis naar een appartement met sorteerpunt. Wat moet ik doen?

Je heb een IVAGO - kaart nodig om gebruik te kunnen maken van de ondergrondse sorteercontainers. We sturen een kaart op en bezorgen je de nodige informatie. Indien je reeds een toegangskaart voor het recyclagepark in je bezit hebt, zullen we deze kaart activeren voor het sorteerpunt. Laat het ons weten. Je zal een betaaluitnodiging ontvangen om een bedrag op de kaart te zetten.

Geef je verhuis door via dit formulier.