Warning: Table './site_ivago_web/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'https://www.ivago.be/thuisafval' in /home/site/domains/ivago.be/releases/20180418103053/docroot/includes/database.mysql.inc on line 135
thuisafval | Ivago
20 april 2018

Onze ploegen slaagden er vandaag niet in om alle gft-containers leeg te maken. Het gaat om de omgeving tussen de Snepkaai en de Sint-Denijslaan en de wijk rond de Sterre. 

Laat de container voorlopig buiten staan, we doen er alles aan om te proberen dit maandag op te halen.  

Hoe sorteer je afval? In welke zak of bak hoort een voorwerp thuis? Wat gebeurt ermee?
Hier vind je een antwoord op al je vragen. 

Hoe gebeurt de ophaling van het huisvuil in jouw buurt? Gebruik je zakken of containers? Wat kost het je? 

Deel/Bewaar

IVAGO beschikt over zes recyclageparken. Je kan er terecht met zo’n veertig verschillende afvalsoorten. Daarvoor moet je een toegangskaart hebben. Lees meer over de locaties, de openingsuren, de toegangskaart en welke afvalsoorten je er kan achterlaten.

recyclagepark
Deel/Bewaar

Alles wat uit je tuin komt, kan er ook weer in. Dat is het principe van het kringlooptuinieren. Breng leven in je tuin en bespaar zo heel wat bezoeken aan het recyclagepark.

bijenhotel

Ruimen van aalputten, comfortdiensten, bouwafvalzakken... en andere producten en diensten van IVAGO.

Bruikbare spullen horen niet thuis op een recyclagepark of bij het grofvuil. Geef ze een tweede leven in de kringwinkel. Ben je zelf op zoek naar leuke spullen tegen een democratische prijs? Spring dan eens binnen in een van de kringwinkels.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: