10 juni 2016

Heb jij thuis een taxushaag? Dan kan je levens redden. Het snoeisel van taxus wordt gebruikt om medicatie tegen kanker te maken. 

Snoei je haag tussen 15 juni en 31 augustus en breng het verse snoeisel naar een van onze recyclageparken. De normale toegangsregeling blijft van kracht. Je hebt je toegangskaart nodig om het park te betreden.

Deponeer het snoeisel in de speciale taxusboxen. Zorg dat het aangevoerde snoeisel zuiver is en enkel taxus bevat. 

goed taxussnoeisel

Hoe sorteer je afval? In welke zak of bak hoort een voorwerp thuis? Wat gebeurt ermee?
In deze afvalgids vind je een antwoord op al deze vragen. Kom meer te weten over bouwafval, elektrische toestellen, GFT, glas, grofvuil, KGA, Papier en karton, PMD, restafval, textiel of diversen.

Hoe gebeurt de ophaling van het huisvuil in jouw buurt? Gebruik je zakken of containers? Wat kost het je?

 

Deel/Bewaar

IVAGO beschikt over zes recyclageparken. Je kan er terecht met zo’n veertig verschillende afvalsoorten. Daarvoor moet je een toegangskaart hebben. Lees meer over de exacte locatie, de openingsuren, de werking, de toegangskaart, welke afvalsoorten je er kan achterlaten en een reeks handige tips.

recyclagepark
Deel/Bewaar

Bruikbare spullen horen niet thuis op een recyclagepark of bij het grofvuil. Geef ze een tweede leven in de kringloopwinkel. Of ben je op zoek naar leuke spullen tegen een democratische prijs? Dan vind je die ook zeker in de kringloopwinkel.

kringloopwinkel
Deel/Bewaar

Alles wat uit je tuin komt, kan er ook weer in. Dat is het principe van het kringlooptuinieren. Breng leven in je tuin en bespaar zo heel wat bezoeken aan het recyclagepark.

bijenhotel

Ruimen van aalputten, comfortdiensten, bouwafvalzakken... en andere producten en diensten van IVAGO.

Een groot deel van je organisch afval kan je thuis verwerken in een compostvat, -bak, -hoop of wormenbak.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: