03 juni 2019

De invoering van de nieuwe sorteerregels voor pmd wordt in Vlaanderen in verschillende stappen ingevoerd. Nog niet alle sorteercentra waar het pmd-afval naartoe gaat, zijn momenteel al aan de nieuwe situatie aangepast. Daarom wijzigen de sorteerregels in Gent en Destelbergen (voorlopig) nog niet. Champignonbakjes, yoghurtpotjes en plastic zakjes stop je nog steeds bij het restafval. Zodra dit verandert kan je dit lezen op de website, sociale media en het IVAGO-magazine. We verwachten dit tegen begin 2020.

inzameling pmd

Hoe sorteer je afval? In welke zak of bak hoort een voorwerp thuis? Wat gebeurt ermee?
Hier vind je een antwoord op al je vragen. 

Hoe gebeurt de ophaling van het huisvuil in jouw buurt? Gebruik je zakken of containers? Wat kost het je? 

Deel/Bewaar

IVAGO beschikt over zes recyclageparken. Je kan er terecht met zo’n veertig verschillende afvalsoorten. Daarvoor moet je een toegangskaart hebben. Lees meer over de locaties, de openingsuren, de toegangskaart en welke afvalsoorten je er kan achterlaten.

recyclagepark
Deel/Bewaar

Alles wat uit je tuin komt, kan er ook weer in. Dat is het principe van het kringlooptuinieren. Breng leven in je tuin en bespaar zo heel wat bezoeken aan het recyclagepark.

bijenhotel

Ruimen van aalputten, comfortdiensten, bouwafvalzakken... en andere producten en diensten van IVAGO.

Bruikbare spullen horen niet thuis op een recyclagepark of bij het grofvuil. Geef ze een tweede leven in de kringwinkel. Ben je zelf op zoek naar leuke spullen tegen een democratische prijs? Spring dan eens binnen in een van de kringwinkels.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: