IVAGO - Callcenter

Veelgestelde vragen

8 resultaten gevonden

Containers

Mag ik zakjes gebruiken om restafval in de container aan te bieden?

Natuurlijk. Dat kies je volledig zelf. Om de container proper te houden en geurhinder te vermijden, raden we aan het afval in zakjes aan te bieden. Gebruik geen geldige IVAGO-zakken, want dan betaal je dubbel.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een container van 40 liter?

We willen draagcontainers zoveel mogelijk vermijden. Het is voor onze medewerkers die dagelijks vele honderden containers moeten leegmaken zeer belastend. We willen dat onze medewerkers hun job fysiek blijven aankunnen. 

Je komt in aanmerking voor een draagcontainer als je geen garage, voortuin, achtertuin of terras hebt en/of in een woning met trappen of op verdieping woont. 

Ik wil alleen een container voor restafval en niet voor gft. Wat moet ik doen?

Wist je dat gft sorteren veel voordeliger is dan alles met restafval mee te geven? Het verschil in prijs is méér dan de helft!

Bovendien is het in de Container-zone ook niet toegestaan om groente-, fruit- en tuinafval mee te geven met het restafval. Sorteren is dus verplicht. De containers behoren tot het huis. Indien je ooit verhuist, moeten de nieuwe bewoners van beide containers gebruik kunnen maken.

Het wiel van mijn container is stuk. Wat moet ik doen?

Vul het formulier omruilen container in. We herstellen de container of bezorgen je een nieuw exemplaar. Als de beschadiging het gevolg is van normale slijtage, doen we dit volledig gratis. Als de container door je eigen toedoen stukging vragen we een vergoeding

Hoe hou ik mijn container netjes?

Propere containers. Dat is fijner voor jezelf, je buren en onze medewerkers. Maak je grijze container af en toe eens proper. Je mag hiervoor gerust een schoonmaakproduct gebruiken. De groene container spoel je best met gewoon water. Gebruik hiervoor géén detergent, want dat verstoort het composteerproces. Laat je gft-bak ook regelmatig leegmaken zodat het afval niet in je container begint te composteren of gisten.

Mijn container is beschadigd. Wat doe ik?

Vul het formulier omruilen container in. We herstellen de container of bezorgen je een nieuw exemplaar. Als de beschadiging het gevolg is van normale slijtage, doen we dit volledig gratis. Als de container door je eigen toedoen stukging vragen we een vergoeding

Mijn container is verloren of in de pers gevallen. Wat doe ik?

Kreeg je bericht van de chauffeur dat je container in de pers gevallen is? Vul het formulier omruilen container in. We spreken een datum met je af en bezorgen je een nieuw exemplaar. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. We zetten de container af voor de deur.

Kan je je container niet meer terugvinden? Vraag eens bij de buren of ze misschien per ongeluk jouw container hebben weggezet.

TIP: markeer je containers met een sticker of stift om verwarring te vermijden.

Waar kan ik mijn ledigingen en saldo raadplegen?

Je kan de ledigingen van je containers, je saldo en je gratis aanbiedingen op het recyclagepark op de voet volgen in Mijn IVAGO