Op zaterdag 11 juli 2020, Vlaamse feestdag, zijn onze zes IVAGO-recyclageparken gesloten. Op dinsdag 14 juli kan je opnieuw bij ons terecht.

Belangrijk

Gebruik voor een allerlaatste keer je gele zakken. Vanaf volgende week (2 juli) halen we enkel groene IVAGO-restafvalzakken op.

Belangrijk

Wij plannen de ophaling van uw stock aan gele zakken in de week van 8 juli 2020. Tel uw stock voor 30 juni en geef die door via het online formulier.

Belangrijk

Op woensdag 24/06 en donderdag 25/06 sluiten onze recyclageparken om 16.15 uur. Dit doordat er temperaturen van 30 °C en meer worden voorspeld.

Belangrijk

Vandaag lanceren we onze nieuwe zwerfvuilcampagne. 
Deze kerels hou je best altijd in hun kot, want ook met mondmasker zijn niet welkom op straat. 

Met #zwerfvuilneebedankt willen we alle inwoners en bezoekers van Gent en Destelbergen oproepen om zwerfafval geen kans te...

Belangrijk

De laatste dagen ontvangen wij een toevloed aan vragen voor de heropstart of de wijziging van contracten. De verwerking ervan kan enkele dagen op zich laten wachten.

Belangrijk

De laatste weken krijgen we heel wat kaartaanvragen binnen, waardoor we niet alles tijdig kunnen verwerken.

Volledig nieuwsarchief

Wegenwerken aan de Ottergemsesteenweg-Zuid.
Verkeershinder mogelijk!

Belangrijk

We delen niet langer updates met de wachttijden aan onze parken. Door het verlengde weekend, merken we op dat de wachttijden opnieuw oplopen. 
Houd rekening met lange wachttijden (meer dan 1 uur aanschuiven).

Belangrijk

Op vrijdag 1 april, Dag van de Arbeid, halen we uw vuil niet op. Lees hier naar welke dag uw ophaling doorschuift.

Voor de pers

De gemeenteraad van de stad Gent keurde eind vorig jaar de nieuwe tarieven op het ophalen en verwerken van huisvuil goed. Hierbij betaalt de vervuiler en wordt de sorteerder beloond. Vanaf april gebruiken we de nieuwe felgroene zakken voor restafval. De gele IVAGO-zakken kan je...

Sinds 1 januari mogen yoghurtpotjes, champignonbakjes, plastic zakjes en alle andere huishoudelijke plastic verpakkingen mee in de blauwe pmd-zak. De inwoners van Gent en Destelbergen hebben die nieuwe sorteerboodschap goed opgepikt. In Gent nam de hoeveelheid pmd in januari met...