Voorspelt het KMI temperaturen boven de 30°C, dan sluiten onze recyclageparken om 16.15 uur. 
Check steeds onze website zodat je niet voor een gesloten deur staat.
Ook via de Recycle!App en onze sociale mediakanalen verspreiden we de nodige informatie.
Opmerking: Het IVAGO...

Belangrijk

Recyclagepark Gaardeniersweg moeilijker bereikbaar.

Belangrijk

Traditiegetrouw organiseerde IVAGO ook dit keer een ochtendwandeling tijdens de Gentse Feesten, waarbij de deelnemers ontdekten hoe de Feestenzone opgeruimd wordt. Een terugblik.

Belangrijk

Het onthaal en de recyclageparken zijn niet open op 21 juli 2023.

Belangrijk

De afvalenergiecentrale van IVAGO krijgt een proefvergunning voor 2 jaar. In die periode moet IVAGO onderzoeken hoe het zijn impact op het milieu verder kan verminderen, met het oog op een vergunning van onbepaalde duur.

Belangrijk

Actie: zeg neen tegen agressie.

Belangrijk

IVAGO versnelt zijn duurzame strategie: nog minder afval door extra te sensibiliseren, een doordacht gebruik van de beschikbare grondstoffen, en meer dan ooit streven we naar zuivere selectieve afvalstromen. Je leest er alles over in ons gloednieuwe duurzaamheidsrapport.

Volledig nieuwsarchief

Belangrijk

Op 20 juli 2023 organiseren we onze Ochtendwandeling. Je ontdekt de rol van IVAGO in de feestzone van de Gentse Feesten. Klik door en schrijf je snel in. Dat kan tot en met 7 juli.

Belangrijk

Op 13 juni 2023 is onze dienstverlening beperkt verstoord. De aanleiding hiervan is een nationale vakbondsactie.

Belangrijk

Op zondag 11 juni 2023 werd het vernieuwde recyclagepark in Destelbergen feestelijk geopend. Een volledige transformatie in het kader van de circulaire economie. De andere vijf recyclageparken van IVAGO worden de komende maanden vernieuwd.

Voor de pers