De komende weken halen we kerstbomen op aan huis. Bied je kerstboom correct aan.

Belangrijk

Op vrijdag 1 januari, Nieuwjaar, halen we je afval niet op. Alle geplande ophalingen verschuiven we naar woensdag 30 december 2020.

Belangrijk

Op vrijdag 25 december, Kerstmis, halen we je afval niet op. Alle geplande ophalingen verschuiven we naar woensdag 23 december 2020.

Belangrijk

Op maandag 28 december zijn onze recyclageparken uitzonderlijk open. Op zaterdag 2 januari zijn onze parken uitzonderlijk gesloten.

Belangrijk

Vanaf dinsdag 1 december kan je opnieuw terecht aan het IVAGO-onthaal en het recyclagepark in Gentbrugge. Alle info vind je in dit bericht.

Belangrijk

Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter - 23 tot 29 november 2020 - het ideale moment op je ophaler of parkwachter te bedanken. Maar ook het perfecte moment om jou te bedanken.

Belangrijk

Op 11 november zijn onze parken gesloten. Hierdoor verwachten we dat het op donderdag 12 november drukker zal zijn dan normaal.

Volledig nieuwsarchief

Belangrijk

Hieronder lees je de IVAGO-corona-update van 3 november 2020. Met bijzondere aandacht voor het weghalen van de textielcontainers.

Belangrijk

Hieronder lees je de IVAGO-corona-update van 1 november 2020. Met bijzondere aandacht voor de sluiting van het IVAGO-onthaal.

Belangrijk

Door de besmetting van een IVAGO-medewerker met het coronavirus is het recyclagepark Gentbrugge gesloten. Op onze andere recyclageparken kan je wel nog terecht met je afval.

Voor de pers

Belangrijk

Recyclageparken in Gent en Destelbergen open op zaterdag 26 en maandag 28 december, gesloten op zaterdag 2 januari.

Vandaag is het niet enkel World Cleanup Day, maar ook de dag waarop we het huidige ‘Netheidscharter’ in een nieuw jasje steken. Vanaf vandaag gaan onze vrijwilligers op pad als Propere Pierkes. Op die manier willen we meer inzetten op zichtbaarheid en verbinding.

IVAGO herstart de inzameling van asbesthoudend materiaal op dinsdag 14 juli 2020. Volg steeds de extra coronamaatregelen en de standaardmaatregelen 'Aanbieden asbest'.