Plaats je kerstboom correct op de stoep.

Belangrijk

De Vlaamse Overheid besliste om een prijsstijging door te voeren op de milieuheffing voor restafval. Door de bijkomende en stijgende kosten voor transport en personeel, zijn we genoodzaakt een prijsstijging door te voeren. Deze stijging is actief vanaf 1 januari 2022 en zal op de...

Belangrijk

Hier is hij dan: de allereerste duurzaamheidsleaflet van IVAGO! We kiezen resoluut voor een duurzaam beleid en een mooier morgen.

IVAGO en Kringwinkels Ateljee en Open Plaats bouwden vandaag al een bescheiden kerstfeestje aan de recyclageparken in Destelbergen en aan de Gaardeniersweg. Iedereen kon er terecht op een speciale Kringwinkel-stand met herbruikbare spullen die normaal gezien niet thuishoren op...

Belangrijk

Vandaag, maandag 6 december extra hinder door een geplande actiedag in gemeenschappelijk front. Check onze website en sociale mediakanalen voor de meest recente info.

Belangrijk

Op zaterdag 18 december staat er een stand van de Kringwinkel Ateljee en Kringwinkel Open Plaats op de Recyclageparken Destelbergen en Gaardeniersweg.

Belangrijk

Op maandag 29/11/2021 halen we wel restafval op in C1B.

Volledig nieuwsarchief

Belangrijk

Maandag 15 november start de Week van het afvalteam.

Belangrijk

Recyclagepark Gentbrugge moeilijk te bereiken door wegenwerken en gesloten van 12 tot en met 14 oktober 2021.

Belangrijk

Door een nationale actiedag van de socialistische vakbond zullen de recyclageparken in Gent vandaag gesloten blijven. Voor de afvalophalingen en de openbare reiniging doet IVAGO zijn uiterste best om de prioritaire dienstverlening vandaag te blijven garanderen.

Voor de pers

IVAGO heeft zijn overeenkomst met het UZ Gent voor het leveren van warmte hernieuwd voor nog eens 10 jaar. “We schrijven samen geschiedenis.

Vandaag werd het gloednieuwe mobiele onthaal van IVAGO officieel voorgesteld op de Vrijdagmarkt.

Belangrijk

Persmoment - 31 mei 2021