17 oktober 2014

IVAGO bestaat dit jaar 20 jaar en dat moest gevierd worden. We organiseerden daarom een feestzitting in de Handelsbeurs met tal van prominenten. 

Percussieduo Van Slag trok de avond op gang met animatie op de Kouter. Tijdens de feestzitting kwamen verschillende prominenten aan het woord, afgewisseld met een streepje echte Gentse muziek.

Ook de brochure over 20 jaar IVAGO werd voorgesteld. Daarin wordt teruggeblikt op de voorbije twintig jaar, maar ook vooruit gekeken naar de toekomst. 

Feestzitting 20 jaar IVAGO

IVAGO wil als dienstverlenend bedrijf voorstellen formuleren en opdrachten uitvoeren in verband met het afvalbeheer, ons toevertrouwd door de raad van bestuur van IVAGO.

IVAGO is een gemengde intergemeentelijke vereniging. De stad Gent en de gemeente Destelbergen zijn de overheidspartners. ECOV is de private partner. SITA Belgium en Indaver maken er deel van uit.

Deel/Bewaar

IVAGO beschikt over een hoogtechnologische afvalverbrandingsinstallatie met rookgaswassing en energieterugwinning. IVAGO verwerkt jaarlijks 100.000 ton brandbaar huishoudelijk afval en voorziet in de eigen behoefte aan elektriciteit en warmte, maar levert daarnaast ook elektriciteit af aan het openbare net. Via een ondergrondse stoomleiding zorgt IVAGO mee voor de verwarming van het Universitair Ziekenhuis Gent.

halfnatte waskolom van verbrandingsinstallatie

Welke retributie legt de gemeente op voor het inzamelen en verwerken van je huisvuil? Wie heeft er toegang tot de recyclageparken. Welke hoeveelheden mag je brengen? Mag je huisvuil 's avonds buiten plaatsen? Dit staat allemaal netjes vermeld in een reeks reglementen.

Wil je aan de slag bij IVAGO? Op zoek naar een job als milieuwerker, chauffeur of administratief bediende? Bekijk hier de openstaande vacatures.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief