13 februari 2019

Door de nationale staking zijn alle recyclageparken gesloten en zijn we telefonisch niet bereikbaar.

12 februari 2019

Op woensdag is er nooit huisvuilophaling. Door de nationale stakingsactie is er mogelijk wel hinder bij de recyclageparken. Volg morgen onze website en sociale media voor alle updates.

Het bedrijfsafval dat morgen door de nationale stakingsactie blijft staan, trachten we donderdag 14 februari op te halen.

 

08 februari 2019

Door een syndicale actie – om redenen buiten de werking van IVAGO – was de dienstverlening van IVAGO gisteren ernstig verstoord. Onze ploegen halen vandaag het papier/karton, glas en restafval van gisteren op. Uitzonderlijk haalt een ploeg in de regio Sint-Amandsberg het glas tot 21 uur op. 

Staat er na 21 uur nog afval buiten? Neem het dan terug binnen en bied je het aan bij de volgende ophaling.

07 februari 2019

Naar aanleiding van een syndicale actie – om redenen buiten de werking van IVAGO – is de dienstverlening van IVAGO vandaag ernstig verstoord.
Met het beschikbaar personeel trachten we vandaag zo veel mogelijk de zakken met restafval en pmd op te halen.
Er is géén ophaling van de groene gft-containers. Dit kan ook niet op een later tijdstip worden ingehaald.
Papier/karton, glas zullen vandaag evenmin worden ingezameld. Je kan dit laten buiten staan. Is het vrijdagavond niet opgehaald, neem het dan terug in huis voor volgende ophaling.

Alle recyclageparken, behalve dat in Drongen, zijn open vandaag.

07 februari 2019

Door een syndicale actie – om redenen buiten de werking van IVAGO – was de dienstverlening van IVAGO vandaag ernstig verstoord. Morgen proberen we het papier/karton, glas en restafval dat vandaag is blijven staan op te halen. Staat er morgenavond nog afval buiten? Dan mag je het terug binnen nemen en aanbieden bij de volgende ophaling.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: