Vooruitgang van de werken

De zes recyclageparken (RP’s) van IVAGO krijgen dit jaar een grondige make-over, in het kader van de OVAM-reglementeringen. We streven naar zo weinig mogelijk hinder voor onze bezoekers. Het RP van Destelbergen kwam als eerste aan de beurt en is sinds 13 juni opnieuw geopend voor inwoners van Destelbergen, met een gloednieuw toegangssysteem en een opgefriste werking. Als inwoner van Gent moet je nog even geduld oefenen. De RP’s in de Proeftuinstraat en aan de Gaardeniersweg krijgen vanaf 21 augustus hun make-over, en zijn vanaf dan tijdelijk gesloten. Verdere updates krijg je in de volgende IVAGO-wijzers. Hou ook de infoberichten op de RP’s zelf in de gaten.

Welke recyclageparken zijn open, en wanneer?

Sinds 24 april 2023 kan je als Gentenaar niet meer terecht
op het vernieuwde recyclagepark van Destelbergen!

Bij de opening van de vernieuwde recyclageparken in Gent,
vanaf 3 oktober 2023, ben je opnieuw welkom in het park van Destelbergen. 

In september gebruik je als Gentenaar nog je vertrouwde IVAGO-kaart om het recyclagepark binnen te komen. Je kan dan enkel terecht op de parken van Drongen, Oostakker en Gentbrugge. De parken in de Proeftuinstraat en aan de Gaardeniersweg zijn gesloten. 

Vanaf oktober gebruik je als Gentenaar je e-ID om binnen te komen op onze vernieuwde recyclageparken. In oktober kan je enkel terecht in de Proeftuinstraat, aan de Gaardeniersweg en in Destelbergen. In november gaan de parken in Drongen, Oostakker en Gentbrugge weer open.

 

Tot en met 30 september 2023 (Gentenaars):

RP Proeftuin_Gaardenier dicht

 

Vanaf 3 oktober 2023:

Sluiting parken Gent