Nationale actiedag 9/11 - verstoorde dienstverlening

IVAGO-ophaling restafval

Update: bericht gepubliceerd op 09/11/2022 om 12.55 uur
Lees altijd de meest recente nieuwsberichten om juist geïnformeerd te zijn.

Door een nationale actiedag voor meer koopkracht op 9 november 2022 is onze dienstverlening verstoord. Ook ons callcenter blijft de hele dag gesloten. Aan ons onthaal in de Proeftuinstraat kan je wel terecht.

Ophaling aan huis

  • Papier: staat je papierafval donderdagavond (10/11) nog op de stoep? Haal het dan opnieuw binnen en bied je papierafval opnieuw aan bij de volgende ophaling van papier en karton die voorzien is in jouw straat.
  • Restafval, pmd, glas: staat je afval vanavond (woensdag 9/11) nog op de stoep? Haal het dan opnieuw binnen en bied je afval opnieuw aan bij de volgende ophaling van pmd, restafval en/of glas die voorzien is in jouw straat.

Recyclageparken 

  • Onze recyclageparken in Destelbergen en in Oostakker zijn vandaag (9/11) geopend zoals anders.
  • De recyclageparken aan de Gaardeniersweg, in de Proeftuinstraat, in Drongen en in Gentbrugge zijn vandaag (9/11) gesloten als gevolg van de nationale actiedag.

Niet vergeten: feestdag op 11 november

Vrijdag 11 november 2022 (Wapenstilstand) is een feestdag, dus dan zijn er geen afvalophalingen. Ook onze recyclageparken, kantoren en callcenter zijn die dag gesloten. De IVAGO-recyclageparken zijn wel geopend op zaterdag 12 november 2022.