verenigingen

 

Papierkratten en een pmd-container

We ondersteunen jeugdbewegingen om goed te sorteren. Zo kan je gratis een pmd-container en papierkratten aanvragen. Ze dienen enkel voor intern gebruik en worden dus niet leeggemaakt door onze ophaalploegen. Wil je dit materiaal aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@ivago.be.    

→ Wist je dat wij ook sorteeraffiches ter beschikking hebben? Zo wordt sorteren een kinderspel en de verantwoordelijkheid van iedereen. 

Afvalinzameling: gelijkgesteld met huisgezin

Is je vereniging erkend door de stad Gent of de gemeente Destelbergen dan mag je je afval aanbieden als particuliere huisgezinnen. Dat is heel wat goedkoper dan je afval als bedrijfsafval te laten ophalen. Hoe je het afval moet aanbieden is afhankelijk van waar je lokaal zich bevindt: Typ je adres bovenaan in de zwarte balk en ontdek hoe jij je afval moet buitenplaatsen. 

OPGELET: Deze regeling geldt niet voor verenigingen die commerciële activiteiten uitoefenen of waarvan de hoeveelheid aangeboden afval zo groot is dat het niet meer overeenkomt met het afval van een huisgezin. Produceer je meer afval dan een doorsnee gezin dan kan je beroep doen op onze afdeling bedrijfsafval

 

Recyclagepark 

Erkende verenigingen kunnen een toegangskaart voor het recyclagepark aanvragen bij IVAGO en gebruikmaken van de IVAGO-recyclageparken zoals een particulier huisgezin. Ze krijgen ook jaarlijks twaalf gratis aanbiedingen.

 

Grofvuil

Heb je na een grote opkuis in je lokaal heel wat grofvuil of metaal liggen? IVAGO komt in Gent je grofvuil op aanvraag ophalen.

Een evenement organiseren

Beperk kosten door zelf je container op te halen en terug te brengen.
Haal nog meer winst uit je evenement door onze IVAGO-bekers gratis te ontlenen. Je betaalt enkel een waarborg.

Na je evenementen worden je bekers gewassen in een professionele afspraak, en dat dankzij onze samenwerking met Ateljee. 
Op die manier hoef je zelf niet uren aan de afwasbak te staan en heeft iedereen steeds propere bekers.