Week van het Afvalteam 2023

Week van het afvalteam

Afval ophalen, da's actie maar gene cinema!

Met de leuze 'Afval ophalen, da's actie maar gene cinema', zet heel Vlaanderen van 13 tot en met 19 november alle afvalteams in de bloemetjes. Dus ook ons IVAGO-team. 

Ons team is groot en enkel samen slagen we erin afval op te halen, bij Gentenaren, Destelbergenaren en bedrijven. Maar ook enkel door een stevig staaltje teamwork houden we de stad net. Afvalophalers, medewerkers van Openbare reiniging, recyclageparkwachters maar ook heel wat medewerkers die er achter de schermen voor zorgen dat alles goed verloopt. Denk maar aan magazijniers, garagisten, medewerkers van de AEC en administratief bedienden. Misschien werd jij al vriendelijk geholpen aan ons onthaal, of belde je naar het callcenter en konden onze collega's je vraag beantwoorden? 

 

Wat kan jij in de Week van het Afvalteam doen? 

1. Kleur de kleurplaat en hang hem op aan je venster!

Onze vuilnismannen en - vrouwen, ophaalwagens, veegploegen,... Als je goed oplet zie je ze overal! Ze trekken 's ochtends door alle straten en rijden heel wat huizen voorbij. Hoe leuk zou het zijn mocht ieder venster versierd zijn met de 'Week van het afvalteam- kleurplaat'? Of misschien breng jij wel een bezoekje naar het recyclagepark tussen 13 en 19 november? 

Download hem hier

en hang de kleurplaat op aan je venster, of geef hem cadeau aan een van onze medewerkers!