Corona - hoe meld ik mijn sluiting?

Ophaling bedrijfsafval

Hoe meld ik mijn (tijdelijke) sluiting?

Door de opgelegde maatregelen vanuit de overheid kan u een tijdelijke schorsing van uw ophaling(en) melden. Op die manier betaalt u enkel nog voor de huur van uw container(s). Wat moet u hiervoor doen?
  1. Is uw bedrijf tijdelijk gesloten als gevolg van het coronavirus of wenst u de ophaling van één of meerdere fracties tijdelijk stop te zetten? Dien uw aanvraag in via het vakantieformulier.*
  2. Wilt u uw contract tijdelijk laten aanpassen? Bv. van 1x in de week, naar 1x om de 14 dagen? Stuur een mail naar klantenrelaties@ivago.be zodat wij uw contract tijdelijk kunnen aanpassen.

*Enkel door melding via het vakantieformulier worden de ledigingen voor deze periode niet aangerekend. Houd hier rekening mee!!!

 

HEEFT U AL TOEGANG TOT MIJN IVAGO?

  • Ga dan naar de aanmeldpagina en geef uw e-mailadres en wachtwoord in.
  • Eenmaal aangemeld, ga dan naar Aanvragen en kies voor het formulier vakantiemelding.

 

HEeft u NOG GEEN TOEGANG TOT MIJN IVAGO?

  • Als u nog niet over een activatiecode beschikt, vraag uw code dan hier aan.  
  • Ga dan naar de aanmeldpagina en klik op 'Maak een account aan'.
  • Vul hier uw e-mailadres, wachtwoord, klantnummer en activatiecode in. Vink de Gebruikersvoorwaarden aan en klik op ‘Inschrijven’.
  • U krijgt de melding dat de registratie gelukt is. U wordt meteen doorgestuurd naar uw dashboard. Indien dit niet het geval is, selecteer dan in de grijze balk bovenaan bij ‘Geef je adres in’ en kies nogmaals uw klant.

 

Indien er nog zaken onduidelijk zijn, kan u altijd contact opnemen met IVAGO.