Warning: Table './site_ivago_web/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'https://www.ivago.be/thuisafval/kringlooptuinieren/activiteiten' in /home/site/domains/ivago.be/releases/20180418103053/docroot/includes/database.mysql.inc on line 135
activiteiten | Ivago
Deel/Bewaar

Logo IVAGO-kringlooptuinier

We organiseren  gratis infosessies en enkele workshops waar je zelf de handen uit de mouwen steekt. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Alle cursussen zijn in samenwerking met Vlaco vzw.

Kan je niet aanwezig zijn op de cursus, maar heb je wel vragen over kringlooptuinieren? Onze kringlooptuiniers staan van mei tot september op een van de demoplaatsen voor je klaar:

  • Gent - Proeftuinstraat : Elke 1ste en 3e zaterdag van 9.30 tot 12 uur
  • Drongen - Koninginnelaan: Elke 2e zaterdag van 9.30 tot 12 uur

 

WORKSHOP Compostbakken omzetten
zaterdag 7 april 2018 9.30-12 uur

De kringlooptuiniers steken de handen uit de mouwen en zetten de compostbakken om. Dit is nodig om rijpe compost te verkrijgen. Heb je thuis ook compostbakken of een compostvat en weet je niet hoe je hier het best aan begint? Kom dan zeker eens een kijkje nemen of steek zelf de handen uit de mouwen tijdens deze workshop. Naast de praktische kant, kan je ook al je vragen over composteren afvuren. Onze vrijwilligers weten met hun jarenlange ervaring zeker wel een oplossing. 

Wanneer? zaterdag 7 april 9.30-12 uur
Waar? demotuin Proeftuin (naast recyclagepark Gent-Proeftuinstraat)
Inschrijven? online inschrijvingsformulier 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: