19 februari 2015

Properen Theofiel, Julienne comité, Pekelfabriekkuis ... Op dit moment zijn er al 29 enthousiaste initiatieven die op zondag 29 maart meehelpen om van Gent de schoonste stad te maken.

Wil jij ook deel uitmaken van deze grote lenteschoonmaak? Trommel dan snel buren, vrienden en familie op en schrijf je in!

Logo Gentsche gruute kuis 2015
Deel/Bewaar

Op zondag 29 maart 2015 geven de inwoners van Gent en Destelbergen hun stad en gemeente een stevige poetsbeurt.

Voor de derde keer op rij slaan IVAGO en de gemeente Destelbergen de handen in elkaar voor Destelbergen helemaal schoon. In Gent zijn we ondertussen al aan de vijfde editie van de Gentsche gruute kuis.

Dit jaar vragen we aan alle inwoners, vereningingen en scholen om zich opnieuw volledig in te zetten voor een propere stad. IVAGO en de stadsdiensten zorgen alvast voor de nodige ondersteuning om er een geslaagde opruimdag van te maken.

Deel/Bewaar

Zwerfvuil in je straat. 't Is geen zicht. Je ergert je aan het blikje dat iemand achteloos naast de bushalte of in de berm achterliet. De stad Gent, IVAGO en de gemeelogo indevuilbakcampagnente Destelbergen leveren zware inspanningen om de omgeving netjes te houden. Maar natuurlijk kan je ook zelf de handen uit de mouwen steken. Want, laat afval niet zwerven.

Wat gebeurt er in Gent?

Wat gebeurt er in Destelbergen?

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief