Deel/Bewaar

feestzitting 20 jaar IVAGO

 

 

IVAGO bestaat in 2014 twintig jaar en dat moest gevierd worden. We organiseerden daarom op 9 oktober een feestzitting in de Handelsbeurs met tal van prominenten. Het personeel van IVAGO vierde het twintigjarig bestaan een week eerder al op het personeelsfeest.

Percussieduo Van Slag

 

 

 

 

Percussieduo Van Slag

Percussieduo Van Slag trok de avond op gang met animatie op de Kouter. Trommelend op afvalcontainers en omringd door vuilniswagens, elektrische wagens en veegmachines van IVAGO trokken ze de aandacht van de genodigden en van toevallige passanten. 

Wagens IVAGO op Kouter

 

 

 

 

 

 

Wim Claeys op de feestzittingNa de trommelende ontvangst door Van Slag kon iedereen plaatsnemen in de concertzaal van de Handelsbeurs. Celia Bogaert, presentatrice op AVS, praatte de avond aan mekaar, terwijl Wim Claeys voor een streepje echte Gentse muziek zorgde.  

Didier Naessens op de feestzittingAlgemeen directeur, Didier Naessens, zei als eerste een woordje en legde vooral de nadruk op de missie van IVAGO en de waarden waar we voor staan.

Na de speech van Didier Naessens volgde er "een gesprek in de zetel" geleid door Sophie Dewaele. Daarin kwamen verschillende kenners op vlak van afvalbeheer aan bod.  

Voorzitter van IVAGO, Tine Heyse, blikte tijdens het zetelgesprek vooruit naar de toekomst. “We willen in de eerste plaats zorgen voor minder (rest)afval. Er kan zeker nog heel wat gft uit de huisvuilzak of container worden gehaald. Een propere stad is zeker een tweede doel. Dat kan IVAGO niet alleen. Daarvoor werken we samen met een hele reeks andere stadsdiensten. We geloven ook sterk in de mogelijkheden van onze afvalenergiecentrale. Die moet nog meer bedrijven in de omgeving van energie kunnen voorzien.”

 

 

Tine Heyse op de feestzittingYves De Lausnay op de feestzitting

 

 

 

 

 

 

 

 

panelgesprek feestzitting

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: