Hoe ziet het IVAGO-team eruit?

Je gaat naar het recyclagepark, een van de dingen waardoor je in contact komt met ons team en dus een goed voorbeeld om je het reilen en zeilen binnen IVAGO te tonen.

Om het recyclagepark te betreden heb je een IVAGO-kaart nodig. Die kaart en het beheer ervan wordt in orde gebracht door onze Diftar-collega’s. Het platform die erachter zit, wordt beheerd door de Dienst Systemen. En zij zorgen er ook voor dat de slagboom op het park omhoog kan en je het juiste tarief wordt aangerekend.

Van zodra je aankomt op het park, zie je onze parkwachters. Zij worden administratief bijgestaan en gecoacht door onze planner-opvolgers. Die laatsten zijn ook verantwoordelijk voor de begeleiding van onze IVAGO-vrachtwagenchauffeurs die containers af- en aanvoeren.

Zijn je twaalf beurten op of heb je selectief afval mee? Dan moet je betalen. Om die betaling te verwerken, slaan de Dienst Financiën en Diftar de handen in elkaar. Door hun nauwe samenwerking krijg je bij je volgende bezoek geen foutmelding.

Met de Dienst Communicatie kom je meerdere keren tegen tijdens je bezoek aan het recyclagepark, want misschien keek je op voorhand op onze website of bladerde je door ‘Gids voor een vlot bezoek aan het recyclagepark’. Communicatie maakt ook alle signalisatie voor op de parken.

Maar ook heel wat andere diensten spelen een rol in een vlot bezoek aan het recyclagepark. Van het oplossen van interne situaties tot het snel reageren op problemen van burgers en bezoekers. 

IVAGO - medewerker recyclagepark