Gentse recyclageparken dicht door nationale vakbondsmanifestatie

IVAGO-recyclagepark gesloten
Door een nationale actiedag van de socialistische vakbond zullen de recyclageparken in Gent vandaag gesloten blijven. Voor de afvalophalingen en de openbare reiniging doet IVAGO zijn uiterste best om de prioritaire dienstverlening vandaag te blijven garanderen.

Het ophalen van glas in Zwijnaarde, Drongen en Sint-Denijs-Westrem wordt sowieso verstoord. “We zouden aan de betrokken bewoners willen vragen om hun glasafval zo snel mogelijk weer binnen te zetten en opnieuw aan te bieden bij de volgende ophaling”, zegt Didier Naessens, algemeen directeur van IVAGO. “Uiteraard kan iedereen vanaf zaterdag 25 september weer terecht in al onze recyclageparken.”

De ophalingen van grof vuil die vandaag voorzien waren, zeker voor particulieren en hoogbouw, worden zo veel als mogelijk verplaatst naar zaterdag 25 september. Hetzelfde geldt voor de ophalingen van bedrijfsafval die vandaag geannuleerd worden als gevolg van de nationale vakbondsmanifestatie. IVAGO bedankt iedereen voor zijn of haar begrip, en biedt alvast zijn excuses aan voor het eventuele ongemak.