Deel/Bewaar

schermafbeelding e-loketVia MIJN IVAGO kan je je persoonlijke gegevens bekijken. Zo kan je je containersaldo, je gratis aanbiedingen, je facturen voor grofvuil en het recyclagepark, je ophaalkalender… op de voet volgen.

Afhankelijk van je profiel zijn er een hele reeks mogelijkheden.

 

Hoe kan ik me op MIJN IVAGO aanmelden?

Dit is heel simpel. Je schrijft je in door op deze link te klikken of in de rechterkolom op “nieuwe account te klikken”. Op het vervolgscherm kies je een gebruikersnaam, vul je jouw e-mailadres in en kies je een paswoord. Nu ben je ingeschreven, maar kan je nog geen persoonlijke gegevens raadplegen.

Om je persoonlijke gegevens te bekijken dien je je klantengegevens te koppelen. Hiervoor heb je een betalingsuitnodiging of een factuur voor de ophaling van grofvuil nodig. Met je klantnummer en je kenmerk kan je je identificeren als gebruiker.*

 

We verwerken persoonlijke gegevens (saldo aanbiedingen, containersaldo...) zo snel mogelijk. Toch kan dit even duren. Hierdoor is het mogelijk dat je persoonlijk klantendossier niet steeds volledig up to date is.

* De gegevens die IVAGO langs deze website van je ontvangt, worden opgenomen in bestanden van IVAGO. Zij dienen uitsluitend om je de informatie te verstrekken die je vraagt en om onze dienstverlening te verbeteren.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: