Ik verhuis naar een woning zonder containers, ik had vroeger containers. Wat moet ik doen?

Je rekening op het oude adres wordt afgesloten en het restant teruggestort. Je kan je verhuis melden door dit formulier in te vullen.

Ik ben verhuisd. In mijn nieuwe woning tref ik containers aan. Wat moet ik doen?

Je verhuist van een woning met containers naar een woning met containers? Vul dit formulier in. Je rekening wordt afgesloten en het restant teruggestort. Je krijgt een nieuwe betalingsuitnodiging voor je nieuwe woning.

Je verhuist van een woning zonder containers naar een woning met containers? Vul dit formulier in, je ontvangt binnenkort een betalingsuitnodiging voor de lediging van de containers.

Ik verhuis binnen het werkgebied van IVAGO. Wat moet ik doen?

De recyclageparkkaart is aan je adres verbonden. Om te vermijden dat jouw kaart niet meer bruikbaar is, geef je je adreswijziging zeker door aan IVAGO. Je kan dit doen door dit formulier door te sturen. Je behoudt het saldo van gratis aanbiedingen. 

Ook containers (voor restafval en gft) zijn aan een adres verbonden. Je neemt ze dus ook niet mee als je verhuist. Geef ons je nieuwe adres door.  Je rekening wordt afgesloten en het restant teruggestort. Je krijgt een nieuwe betalingsuitnodiging voor je nieuwe woning.

Ik verhuis buiten het werkgebied van IVAGO. Wat moet ik doen?

Lever je recyclageparkkaart in bij IVAGO. Indien de kaart niet beschadigd is, storten we de waarborg van 7,50 euro terug op je rekening.

Als je met containers werkt, dien je ook te melden dat je verhuist. Zo vermijd je dat je betaalt voor het afval van de volgende bewoner. (De containers horen bij een adres en neem je dus niet mee als je verhuist!)

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: