Deel/Bewaar

Directie en vakorganisaties van IVAGO zijn vanavond zonder akkoord uit elkaar gegaan. Er wordt morgen om 13 uur verder aan tafel gezeten.

Dit wil zeggen dat er op dinsdag 7 augustus geen inzameling van huisvuil en bedrijfsafval is in Gent. Ook de ploegen van de dienst openbare reiniging rijden morgen niet uit en de recyclageparken blijven wegens de staking gesloten.
Wij vragen de bevolking om geen afval buiten te plaatsen en de informatie op de IVAGO-website en sociale media te volgen.

Deel/Bewaar

IVAGO zette dit jaar 52 medewerkers in om de stad tijdens de feesten proper te houden en plaatste 300 extra afvalkorven voor restafval en 75 voor pmd. 

Deel/Bewaar

Ter gelegenheid van de Dag van de Gever slaan IVAGO en De Kringwinkel Open Plaats de handen in elkaar.

Op zaterdag 5 mei verwelkomen de medewerkers en vrijwilligers van De Kringwinkel van 9.30 tot 16.30 uur de bezoekers aan de IVAGO-recyclageparken Gent-Proeftuinstraat en Destelbergen-Stapsteenweg. 

Deel/Bewaar

Een aannemer plaatste vandaag in opdracht van IVAGO de eerste van 3.000 nieuwe afvalkorven. Die vervangen op termijn alle bestaande vuilnisbakjes in Gent. Het nieuwe type is aangepast aan het huidige consumptiegedrag én heeft een inhoud van 100 l. Een asbakje zorgt ervoor dat rokers geen excuus meer hebben om hun sigarettenpeuken op de grond te gooien. 

Deel/Bewaar

Vanmorgen ging een groot deel van het IVAGO-personeel niet aan de slag. Naar aanleiding van een aantal signalen vanuit de werknemers zetten voorzitter Tine Heyse en de vakbondsvertegenwoordiging zich rond de tafel. Daarna sloot de directie zich daarbij aan.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: