Deel/Bewaar
26 juni 2015

Op vrijdag 26 juni, van 16 uur tot 19 uur, voeren medewerkers van IVAGO en verschillende stadsdiensten een sensibilisatieactie op de Gras- en Korenlei.

De Gras- en Korenlei wordt helaas regelmatig bedoezeld door zwerfvuil. Bezoekers gooien hun afval nog al te vaak achteloos op de grond.

Deel/Bewaar

IVAGO besliste om alle Gentse gebruikers van de recyclageparken één gratis toegangsbeurt te geven. 

IVAGO deed een oproep naar het personeel om zaterdag te komen werken tegen een extra vergoeding. Hierop kwam reeds heel wat respons. Op basis hiervan organiseren we een inhaalbeweging. 

Tot slot wil IVAGO ook tegemoet komen aan de bedrijfsafvalklanten die de voorbije week hinder ondervonden van het conflict bij IVAGO. Zij kunnen rekenen op een korting van 30 % op hun factuur voor de maand juni. 

Deel/Bewaar
04 juni 2015

Vandaag, donderdag 4 juni, reden alle IVAGO-ploegen uit. Ze volgen de geplande ophaalroutes. Gentenaars kunnen dus opnieuw hun afval aanbieden volgens de ophaalkalender.

De recyclageparken in Gent en Destelbergen openden deze ochtend opnieuw de deuren.

Heel wat Gentenaars blijven echter nog met vragen zitten omtrent hun afval. We zetten alles op een rijtje. 

Deel/Bewaar
03 juni 2015

De onderhandelingen binnen de afvalintercommunale IVAGO zijn afgerond. Vakbonden en directie bereikten een door alle partijen gedragen akkoord over een voorstel van tekst. Dat wordt morgenvoormiddag voorgelegd aan het personeel en daarna ondertekend.

Om de acute achterstand weg te werken heeft waarnemend burgemeester Mathias De Clercq beslist om op woensdag 3 juni bijkomend 123 personeelsleden te vorderen. 

Deel/Bewaar
01 juni 2015

Onder leiding van de bemiddelaar werd de hele dag onderhandeld tussen de voorzitter en directie van IVAGO enerzijds en de vakorganisaties anderzijds.

De onderhandelingen zijn vanavond vastgelopen. De directie deed een ultiem voorstel dat niet aanvaard werd.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief