Warning: Table './site_ivago_web/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'https://www.ivago.be/actueel/pers' in /home/site/domains/ivago.be/releases/20180418103053/docroot/includes/database.mysql.inc on line 135
Pers | Ivago
Deel/Bewaar

Vanmorgen ging een groot deel van het IVAGO-personeel niet aan de slag. Naar aanleiding van een aantal signalen vanuit de werknemers zetten voorzitter Tine Heyse en de vakbondsvertegenwoordiging zich rond de tafel. Daarna sloot de directie zich daarbij aan.

Deel/Bewaar

Op de commissie verzelfstandiging van de Gentse gemeenteraad stelde IVAGO zijn evaluatieverslag voor het lopende jaar 2017 voor. 2017 is voor de intergemeentelijke vereniging een uitdagend maar voorlopig bijzonder vruchtbaar jaar. De verschillende doelstellingen en projecten, zoals vastgelegd in het beleidsplan 2014-2019, worden stapsgewijs gerealiseerd. Met dank aan de burger die de vele veranderingen vlot accepteerde.

Deel/Bewaar

Op haar terreinen in de Proeftuinstraat neemt IVAGO een eigen CNG-vulstation in gebruik. CNG staat voor Compressed Natural Gas of samengeperst aardgas. Met vier 'fastfill'- en tweeëntwintig 'slowfill'-laadpalen beschikt de afvalintercommunale hiermee over het grootste CNG-vulstation in zijn soort in België. De investering bedraagt 1.000.000 euro voor het volledige project. Pitpoint, een bedrijf gespecialiseerd in productie en verdeling van schone brandstoffen, stond in voor de bouw van het vulstation en verzorgt het onderhoud. In de komende drie jaar wordt het aantal slowfill-laadpalen nog uitgebreid tot 62 stuks. In maart werden de werken aangevat. Ook Eandis was nauw betrokken bij deze realisatie. 

Deel/Bewaar

IVAGO vergroent zijn wagenpark. Daarbij kiest de intercommunale vandaag voor voertuigen die gebruik maken van CNG (Compressed Natural Gas) als brandstof. Zo helpt IVAGO schoon Gent mee aan schone lucht.

Deel/Bewaar

Donderdag 29 juni, Gent – Tine Heyse, voorzitter van de intercommunale voor afvalbeheer IVAGO gaf vanmiddag samen met de Mooimakers, het Vlaamse samenwerkingsverband tegen zwerfvuil en sluikstort, het startschot van hun zomeracties. Dat gebeurde letterlijk vanuit de ‘luie zetel’. Onder de slogan “Doe alsof je thuis bent, gooi je afval niet op de grond” werd een tijdelijke woonkamer gebouwd op de Gentse Graslei van waaruit passanten aangesproken en aangemaand worden hun afval in de vuilnisbak te werpen en zo de omgeving proper te houden, net als thuis.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: