12 februari 2016

14 initiatieven schreven zich reeds in voor de Gentsche gruute kuis. Wil jij ook meehelpen om op zondag 20 maart van Gent de properste stad te maken? Schrijf je dan nu in via www.gentschegruutekuis.be!

28 januari 2016

Vandaag, donderdag 28 januari, is het gedichtendag. Op onze Facebookpagina lanceerden we een wedstrijdje met als opdracht: schrijf een mooi gedicht over afval of over IVAGO. Diane Peeters werd de gelukkige winnares. Ze schreef een leuk gedicht over een blikje en mag binnenkort ons prijzenpakket verwachten. 

gedicht op Facebook
22 januari 2016

20 maart is het weer zover! Dan slaan Gentenaren en inwoners van Destelbergen en Heusden de handen in elkaar om hun stad en gemeente om te toveren tot de properste van het land.

Wil je meehelpen om je straat, buurt of een park te laten blinken als nooit tevoren? Registreer dan hier je initiatief als je in Gent woont. Klik hier om Destelbergen te helpen schoonmaken.

affiche Gentsche gruute kuis
11 januari 2016

Deze week krijgen we toch nog een echte winter en daalt de temperatuur voor het eerst dit seizoen onder het nulpunt. Dat kan nare gevolgen hebben voor je gft-afval. Als dat vastvriest aan je container, kunnen onze medewerkers de container niet ledigen. Neem je voorzorgen! 

ophaling in de sneeuw
07 januari 2016

Als je zondag naar de nieuwjaarsdrink van stad Gent komt, kan je genieten van een lekker drankje in één van onze herbruikbare bekers. Vergeet je beker na de drink niet in de bekerbak te stoppen. Zo komen alle bekers weer netjes bij ons terecht.

Foto Stad Gent

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief