06 maart 2015

Door onderhoudswerken zal het e-loket van IVAGO op maandag 9 maart niet beschikbaar zijn tussen 8 en 12 uur. De website blijft wel raadpleegbaar.

Onze excuses voor het ongemak. 

05 maart 2015

IVAGO organiseert ook dit voorjaar gratis infosessies en enkele workshops waar je zelf de handen uit de mouwen steekt. Het volledige aanbod staat vanaf nu online. Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

Op het programma staat o.a. een snoeiworkshop, vierkantemetertuinieren, slakken en een insectenhotel bouwen.

snoeien
02 maart 2015

Vanaf dinsdag 3 maart is de nieuwe toegang van het recyclagepark Maïsstraat via de Jan Yoensstraat en niet meer via de UCO-site.

oude toegang recyclagepark Maïsstraat
19 februari 2015

Properen Theofiel, Julienne comité, Pekelfabriekkuis ... Op dit moment zijn er al 29 enthousiaste initiatieven die op zondag 29 maart meehelpen om van Gent de schoonste stad te maken.

Wil jij ook deel uitmaken van deze grote lenteschoonmaak? Trommel dan snel buren, vrienden en familie op en schrijf je in!

Logo Gentsche gruute kuis 2015
10 februari 2015

Het promomateriaal voor de Gentsche gruute kuis en Destelbergen helemaal schoon is gearriveerd! Er zijn folders en affiches in verschillende maten beschikbaar.

Wil je graag reclame maken voor de Gentsche gruute kuis of je eigen initiatief? Download dan het promomateriaal of vraag bij IVAGO de papieren versies aan. 

affiche Gentsche gruute kuis

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief