27 juli 2016

Hou je ervan om je medewerkers te coachen? Blink je uit in plannen en organiseren en ben je bereid om in een flexibel uurregime te werken? Bekijk dan zeker deze vacature en wie weet word jij onze nieuwe planner-coach!

26 juli 2016

De betaalzuil aan de uitgang van het recyclagepark Gent-Proeftuinstraat is tijdelijk buiten gebruik. We proberen het technisch probleem zo snel mogelijk te herstellen. 

Betalingen zijn dus momenteel niet mogelijk op het park. Je kan de betaling wel uitvoeren via overschrijving binnen de 5 werkdagen. De exacte betaalgegevens vind je op het ticket. 

betaalzuil
25 juli 2016

Deze ochtend viel definitief het doek over de Gentse Feesten editie 2016. Onze ploegen namen om 10 uur de Vlasmarkt in en veegden de feestende massa letterlijk naar huis. 

Voor het tweede jaar op rij daalde de hoeveelheid afval. We haalden tot gisteren zo'n 334,5 ton afval op. Dat is 12,8 % minder afval op dan in 2015. Op de straten belandden 19 % minder bekers, blikjes... 

Vooral in het Baudelopark verliep de opkuis vlotter. Voor het eerst werkte de organisator er met herbruikbare bekers. Hierdoor konden onze ploegen later starten. We zetten ook elektrische bladblazers in die voor minder lawaai zorgden. 

Gentse Feesten
22 juli 2016

Een Nederlandse filmploeg filmde tijdens de ochtendwandeling de opkuis van de Gentse Feesten. Ze volgden onze chauffeur Sven Meermans. De volledige reportage kan je bekijken op zondag 24 juli op de Nederlandse Publiek Omroep (NPO 2) om 19.10 uur. 

Filmploeg volgt ochtendwandeling
18 juli 2016

Op de nationale feestdag haalt IVAGO geen afval op. Wie normaal op donderdag ophaling heeft kan zijn afval uitzonderlijk op woensdag 20 juli buiten plaatsen. 

De recyclageparken en de kantoren van IVAGO zijn ook gesloten op donderdag 21 juli 2016. 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: