11 augustus 2017

De kantoren van IVAGO zijn gesloten op dinsdag 15 augustus wegens Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart maar op maandag 14 augustus zijn we open.

De recyclageparken zijn zoals altijd op maandag gesloten en sluiten dinsdag ook door de feestdag. Vanaf woensdag zijn de parken opnieuw open op de normale openingsuren.

07 augustus 2017

Op dinsdag 15 augustus (Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart) haalt IVAGO geen afval op. Bedrijven die op dinsdag ophaling hebben bieden hun afval uitzonderlijk op een andere dag aan. 

 

 

dinsdag 15 augustus

 restafval  woensdag 16 augustus
 papier/karton en 
 plasticfolies  
 woensdag 16 augustus
 glas  woensdag 16 augustus
 gft  woensdag 16 augustus
 pmd  woensdag 16 augustus

De kantoren en recyclageparken van IVAGO zijn ook gesloten op Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart.

07 augustus 2017

Op dinsdag 15 augustus (Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart) halen we geen huisvuil op. Wie normaal ophaling heeft op dinsdag, kan het afval uitzonderlijk op woensdag buiten plaatsen. Controleer je kalender of download de Recycle! app.

Onze kantoren en recyclageparken zijn ook gesloten op Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. 

04 augustus 2017

Woon je graag in een propere buurt? Steun dan de campagne van Mooimakers 'Doe alsof je thuis bent, gooi je afval niet op de grond'. Bestel gratis jouw gepersonaliseerde poster op www.mooimakers.be.  

03 augustus 2017

Onze ploegen zijn er niet in geslaagd om al het restafval in Gentbrugge (ronde C4B) op te halen. Is jouw restafvalcontainer in Gentbrugge niet geledigd, laat hem dan buiten staan. We doen ons best om dit morgen, vrijdag 4 augustus, in te halen.

Onze excuses voor dit ongemak.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: