27 september 2016

De IVAGO-mobiel zal door omstandigheden niet naar Drongen komen donderdagvoormiddag 29 september. Onze excuses voor het ongemak. Je kan wel terecht in de mobiel op donderdag 13 oktober. Dan staan onze collega's opnieuw voor je klaar op het Drongenplein tussen 9 en 12 uur. 

infomobiel
16 september 2016

Door een technisch defect is het momenteel niet mogelijk om te betalen met bancontact aan de betaalzuil van de recyclageparken. U kan openstaande facturen betalen via overschrijving. Het bankrekeningnummer en gestructureerde mededeling staan vermeld op je ticket. Hou er wel rekening mee dat je dient te betalen binnen de vijf werkdagen. 

Onze verontschuldigingen voor het ongemak.

betaalzuil
16 september 2016

Deze ochtend was het niet mogelijk om een betaling uit te voeren aan de betaalzuil van de recyclageparken. Dit probleem is ondertussen opgelost. Betalen is dus opnieuw mogelijk.

Kon u deze ochtend niet betalen?  Betaal dan uw factuur via overschrijving. Het bankrekeningnummer en gestructureerde mededeling staan vermeld op je ticket. Hou er wel rekening mee dat je dient te betalen binnen de vijf werkdagen. 

betaalzuil
15 september 2016

Zondag 18 september vind je onze kringlooptuiniers op de Plantenbeurs in Destelbergen. Je kan er vanaf 10 uur terecht voor alle info over composteren, een vlechtwerk maken, insectenhotels ... Kom dus zeker eens langs aan onze infostand. 

Affiche plantenbeurs
14 september 2016

Gisteren konden onze ploegen niet alle containers met restafval ophalen in de Morekstraat en omgeving. We ledigen de overgebleven containers vandaag. Het betreft stukken van de Morekstraat, Winkelstraat, Oogststraat, Fabrieksstraat, Molenstraat, Vroonstalledries en Sint-Sebastiaanstraat. 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: