02 december 2016

Door technische problemen met enkele ophaalwagens konden we vandaag niet alle gft-containers leegmaken in Sint-Denijs-Westrem (L52). 

Had je vandaag ophaling en is jouw container nog helemaal vol? Plaats hem maandag 5 december opnieuw buiten. We komen dan langs. 

29 november 2016

Maandag 28 november nodigden we de vrijwillige reparateurs van Gent Repareert uit voor een hapje en een drankje. Als vrijwilligers repareren ze de spullen van de bezoekers tijdens een van de vele Repair Cafés die onder de noemer van Gent Repareert, dat 't weer marcheert georganiseerd worden. 

28 november 2016

We konden vandaag een deel van het gft-afval in Oostakker niet ophalen. Morgen komen we opnieuw langs. 

Als je vandaag ophaling had en je gft-container is nog vol, laat hem dan staan. We proberen hem morgen te ledigen. 

25 november 2016

Tijdens de week van de afvalophaler roepen we de Gentenaars ook op om beleefd te blijven. Tegen onze ophalers, maar natuurlijk ook tegen de medewerkers op het recyclagepark. Onze parkwachter, Eddy De Weirt, vertelt hoe hij omgaat met negatieve reacties. 

Parkwachter Eddy aan het werk.
25 november 2016

Je bent administratief sterk en maakt er een punt van om onze klantenadministratiete verbeteren. Daarvoor werk je zelfstandig voorstellen uit.Je houdt ervan om gegevensbestanden correct en up-to-date te houden. Je speelt met MS Officepakketten. Draaitabellen, macro’s, grafieken, samenvoegen… kennen voor jou geen geheimen. Je formuleert heldere analyses. Je deed al wat ervaring op met ERP-pakketten. Natuurlijk ben je een echte teamspeler.

Is deze job op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan voor 5 december. 

IVAGO zoekt

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: