22 februari 2017

In 2016 werd minder sluikstort opgehaald dan in 2015. Het is het tweede jaar op rij dat de hoeveelheid daalt. Ook op de netheidsbarometer scoren we het voorbije jaar beter dan in 2015. 

In 2016 werkten we het actieprogramma meer geel op straat verder uit. Dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen. 

Lees het volledige persbericht.

21 februari 2017

Op zondag 19 maart is het weer zover! Voor de zevende keer trekken de Gentenaars de straten op en maken ze hun buurt proper. Ook meedoen? Verzamel vrienden en buren en schrijf je voor 8 maart in op www.gentschegruutekuis.be. Want de Gentsche gruute kuis, daar wil iederéén bij zijn!

Wij voorzien veegmateriaal en zorgen voor een hapje en drankje voor achteraf. We komen het verzamelde vuil ook ophalen. 

affiche Gentsche gruute kuis
07 februari 2017

Door werkzaamheden hebben onze ploegen op dinsdag 7 februari geen toegang tot de Oosteeklostraat. Hierdoor kunnen we het afval in de Oosteeklostraat, de Watervlietstraat en de Ijzendijkstraat niet ophalen. 

We halen dit in op donderdag 9 februari. Inwoners van deze straten, kunnen donderdag hun restafval, gft en pmd buiten plaatsen.

30 januari 2017

Ben je gek op Gent en zoek je een job dicht bij huis? Je hebt een hart voor milieu en mens? Dan ben jij de chauffeur (C of CE) die wij zoeken. Als chauffeur sta je in voor de ophaling van het afval bij particulieren en bedrijven of werk je mee met openbare reiniging. Je begeleidt en motiveert je collega-milieuwerkers en helpt hen indien nodig. 

Bekijk de volledige vacature.

24 januari 2017

Januari is de maand van de nieuwjaarsfeestjes. Daar komen vaak nogal wat glazen flessen aan te pas. Heb jij ook een hele hoop glas staan? Lees hier nog eens na hoe je glas op de juiste manier aanbiedt. 

gevulde glasbak

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: