22 juli 2019

Vanwege de hete dagen die eraan komen sluiten de recyclageparken in Gent en Destelbergen op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 juli een uur eerder. U kunt tot uiterlijk 16.15 uur op de parken terecht.

12 juli 2019

De elektriciteitspanne op het recyclagepark in Drongen is hersteld. Het park is terug open.

08 juli 2019

Inschrijven voor de ochtendwandeling van IVAGO tijdens de Gentse Feesten is helaas niet meer mogelijk. Alle plaatsen zijn ingenomen. 

Prettige en schone feesten! 

08 juli 2019

Alle huisvuilophalingen in Gent van donderdag 11 juli (Feestdag van de Vlaamse Gemeente) verschuiven naar woensdag 10 juli. Vergeet dus niet uw container of zak een dag eerder buiten te zetten als uw ophaling normaal gesproken op de donderdag is. Raadpleeg de IVAGO-ophaalkalender of de Recycle!-app voor de data van uw ophalingen. In Destelbergen en Heusden gaat de pmd-ophaling op donderdag gewoon door.

Tevens zijn alle recyclageparken op 11 juli gesloten.

01 juli 2019

Let op! Tijdens de Gentse Feesten zijn er een aantal wijzigingen met betrekking tot de afvalophalingen:

- Tijdens de Gentse Feesten beginnen onze ploegen al om 6 uur met hun rondes. Zorg dat uw afval op tijd buiten staat. 

- Glascontainers mogen enkel buiten met een slot. 

Afval dat los naast de container staat wordt niet meegenomen. Heeft u te veel afval? Vraag dan extra ophalingen aan of stop het bijgeplaatste afval in bordeaux zakken voor restafval. Enkel dan nemen we ze mee. Bordeaux zakken bestellen kan ook via het webformulier.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: