24 mei 2016

Ondanks de nationale betoging reden deze ochtend bijna alle ploegen uit. Ze slaagden erin restafval en een groot deel gft-containers op te halen. De resterende gft-containers ledigen ze morgen. De betrokken Gentenaars kunnen de containers morgenvroeg opnieuw aanbieden. 

Onze ploegen halen morgen ook het glas en papier op dat vandaag gepland stond.

24 mei 2016

Deze ochtend reden bijna al onze ploegen uit. Enkel de glas- en papierrondes zijn gedeeltelijk verstoord. 

Als je vandaag ophaling hebt van glas en papier/karton is het mogelijk dat dit blijft staan. Morgen doen we een inhaalbeweging en proberen we het resterende glas en papier/karton op te halen. 

Enkel het recyclagepark in Destelbergen is voorlopig niet open vandaag. Op de andere parken kan je wel terecht.  

20 mei 2016

Vzw Ateljee opent op vrijdag 20 mei een nieuwe kringwinkel in de Prinses Clementinalaan 189. 

Ook bij kringloopwinkel Brugse Poort zijn er veranderingen op til. Vanaf dinsdag 24 mei is er in de Sloepstraat 19 een nieuw brengpunt. Je kan er terecht met al je herbruikbare goederen. 

trui in de kringwinkel
20 mei 2016

De zakken met flappensluiting roepen soms vragen op bij de gebruikers. Ze zien er anders uit dan de vorige zakken. Hoe behandel ik ze nu best? 

We tonen het je in een splinternieuw filmpje.

In een filmpje tonen we hoe je een zak best afscheurt
13 mei 2016

De zomerse temperaturen van de laatste dagen zorgen ervoor dat het gras in onze tuinen een fikse groeischeut krijgt. Wil je graag weten wat je allemaal met je grasmaaisel kan doen? Schrijf je dan in voor de infosessie grasbeheer. Je leert er hoe je grasmaaisel kan beperken of in je tuin kan verwerken.  

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: