02 juli 2015

Van 1 juli tot 30 november wordt minerale wol apart ingezameld op al onze recyclageparken. Minerale wol wordt gebruikt als isolatiemateriaal. Een veel gebruikte toepassing is dakisolatie. Er zijn twee soorten: glaswol en steenwol.

Tijdens dit proefproject kan je beide gescheiden aanbieden op onze parken. 

Voor meer info, klik hier.

logo minerale wol
24 juni 2015

Als afdelingshoofd routingbeheer sta je onder meer in voor de organisatie en planning van alle activiteiten van jouw dienst.

Daarnaast zorg je via routingssoftware en GIS-toepassingen voor een voortdurende optimalisatie van alle rondes van IVAGO. 

Voel jij je geroepen voor deze functie? Bekijk dan hier de volledige vacature.

IVAGO zoekt collega
19 juni 2015

Ook in de zomermaanden staan er enkele gratis workshops rond kringlooptuinieren op het programma. Inschrijven is nog mogelijk voor de workshop Koken met restjes volgende week zaterdag.

Jaarlijks wordt in de ganse keten van boer tot bord een paar miljard euro aan voedsel weggegooid. Ook jij kan thuis voedselverspilling vermijden. In deze cursus krijg je tips voor aankopen en bewaren van voeding, hoe je vervaldata interpreteert en maak je een viertal gerechtjes onder de noemer ‘Koken met restjes’. 

Koken met restje
16 juni 2015

Door het grote afvalaanbod kon de ophaalronde voor restafval in de zone L24 niet helemaal worden afgewerkt. Hetzelfde geldt voor de gft-inzameling in de zone L28. Beide zones liggen in Wondelgem. 

De ophaling wordt morgen, woensdag 17 juni, voortgezet. Laat uw container dus buiten staan.  

15 juni 2015

Donderdag 23 juli is het weer zover! De IVAGO-ochtendwandeling tijdens de Gentse Feesten. 

De stad proper krijgen na een avondje Gentse Feesten is een hele klus. Beleef vanop de eerste rij hoe onze ploegen dat klaarspelen. Laat je rondleiden door één van onze IVAGO-gidsen en sluit de wandeling af met een heerlijk middeleeuws ontbijt in het MIAT. 

Ochtendwandeling Gentse Feesten 2014

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief