22 april 2015

De nationale actiedag van het ACOD zorgt voor beperkte hinder bij IVAGO. Bij de veegploegen is 60% van de werknemers momenteel aan het werk. 

Op woensdag is er nooit huisvuilophaling in Gent. Hier is dus ook geen hinder. Bij bedrijven wordt het afval gewoon opgehaald, zoals gepland. 

Alle recyclageparken zijn open. Ook de kantoren, het onthaal en het callcenter zijn operationeel. 

22 april 2015

De ophaling van bedrijfsafval is niet verstoord door de nationale actiedag. Alle ophalingen gaan gewoon door, zoals gepland. 

Bij de veegploegen is 60% van de werknemers momenteel aan het werk. De kantoren, het onthaal en het callcenter van IVAGO zijn operationeel. 

22 april 2015

Ben jij een fervente gft-sorteerder? En wil je anderen aanzetten om ook de gft-container te gebruiken? Dan ben jij de persoon die we zoeken. 

Voor een nieuwe campagne zijn we op zoek naar inwoners van het verstedelijkt gebied, die de gft-container vaak gebruiken en daar graag iets over willen vertellen. 

Ben jij die persoon? Of ken je zo iemand? Laat het ons weten!  

Je kan een mailtje sturen naar info@ivago.be, reageren op Facebook of bellen op het nummer 09 240 81 11. 

groente-, fruit- en tuinafval
20 april 2015

In Telefacts zie je morgen hoe steden omgaan met sluikstorters. Gent mocht daar natuurlijk niet bij ontbreken. 

Een filmploeg ging mee met onze sluikstortploeg en zag van dichtbij hoe het sluikstortprobleem door IVAGO wordt aangepakt. 

Telefacts, dinsdag 21 april om 21.45 uur. 

een filmploeg van Telefacts filmt de sluikstortploeg
17 april 2015

Om het vernieuwde Kramersplein en omgeving, op drukke dagen, proper te houden, werken studentenvereniging VEK, de stad Gent, IVAGO en de uitbaters van tal van zaken in de buurt die ‘streetfood’ verkopen samen aan een sensibilisatiecampagne.

In het kader van de campagne "'n Schone côté a.u.b." zorgde IVAGO onder meer voor twee speciale afvalbakken waar pizzadozen en pastabekers in passen.

logo 'n schone côté a.u.b.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief