Warning: Table './site_ivago_web/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'https://www.ivago.be/actueel/nieuws' in /home/site/domains/ivago.be/releases/20180418103053/docroot/includes/database.mysql.inc on line 135
Nieuws | Ivago
20 april 2018

Onze ploegen slaagden er vandaag niet in om alle gft-containers leeg te maken. Het gaat om de omgeving tussen de Snepkaai en de Sint-Denijslaan en de wijk rond de Sterre. 

Laat de container voorlopig buiten staan, we doen er alles aan om te proberen dit maandag op te halen.  

19 april 2018

De zon is in het land en dat is voor velen het startschot om de tuin onder handen te nemen. Snoeiafval, gras en ander tuinafval horen in de gft-container, maar let op dat je die niet te vol propt. 

Zorg ervoor dat het deksel van de container dicht is en hou rekening met het maximale gewicht.

 

goed aangeboden gft-container
19 april 2018

Onze ploegen slaagden er vandaag niet in om alle gft-containers leeg te maken. Het gaat om de omgeving van de Vlaanderenstraat, het Zuid, en het Spaanskasteelplein. 

Laat de container voorlopig buiten staan, we proberen dit morgen in te halen. 

17 april 2018

IVAGO verkoopt 1 huisvuilwagen, 5 personenwagens en 4 bestelwagens. 

De verkoop gebeurt in verschillende loten. Geïnteresseerden dienen hun aanbieding onder gesloten omslag te richten aan IVAGO, ten laatste op maandag 30 april.

Meer info over de verkoop vind je hier.

06 april 2018

IVAGO verving zijn vloot van 7 dienstwagentjes op diesel door nieuwe CNG-aangedreven voertuigen met een kleine reservetank voor benzine.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: