20 maart 2017

Gent was gisteren opnieuw de properste stad van het land dankzij de 1.400 enthousiaste deelnemers van de Gentsche gruute kuis. Van de Spesbroekstraat in Wondelgem, over de Ledestraat in Sint-Amandsberg tot de 4 wijken in Baarle-Drongen, overal ruimden de deelnemers zwerfvuil op. 

20 maart 2017

In enkele straten tussen het Bijlokehof en het Citadelpark slaagden onze ophaalploegen er vandaag niet in om al het glas op te halen. We komen morgen opnieuw langs. 

14 maart 2017

Zondag is het zover. Dan toveren meer dan 1.400 Gentenaars hun stad om tot de properste van België. De voorbereidingen voor de zevende Gentsche gruute kuis zijn volop bezig en de laatste paletten materiaal staan klaar om geleverd te worden. 

14 maart 2017

Vanaf maandag 3 april veranderen onze ophaalrondes, om beter te kunnen inspelen op de veranderde bewoning in de stad en de nieuwe verkeerssituatie. De nieuwe ophaalkalenders vallen vanaf deze week in de bus. Bekijk die goed, want het kan zijn dat je het afval op een andere dag buiten moet plaatsen. 

ophaling pmd-zak
09 maart 2017

Sinds kort hebben we een twitteraccount. Volg ons en blijf op de hoogte van veranderingen in de ophaling, sorteertips en andere leuke afvalweetjes.

Op Facebook waren we al langer actief. Ook daar kan je ons volgen.

#seeyouthere

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: