26 maart 2015

De laatste pakketjes met materiaal voor de schoonste zondag van het jaar gingen deze ochtend de deur uit. Het belooft een absolute recordeditie te worden. Er registreerden zich niet minder dan 76 initiatieven voor de Gentsche gruute kuis. In Destelbergen staan er 14 initiatieven in de startblokken om van hun gemeente de schoonste te maken tijdens Destelbergen helemaal schoon. 

Voel je ook de kuismicrobe kriebelen? Je kan nog meedoen aan de centrale actie!

materiaal voor Gentsche gruute kuis in magazijn IVAGO
Deel/Bewaar

Een milieuproject op school? Met je klas op bezoek bij IVAGO? Materiaal voor een opkuisactie? Je jeugdvereniging wil het zwerfvuil in de buurt aanpakken. Als leerkracht op zoek naar nuttige informatie of educatieve projecten?

jongeren ruimen afval op tijdens een zwerfvuilactie
Deel/Bewaar

Student in Gent? Je eerste jaar op kot? Alles wat je wilde weten over afval, maar nooit durfde vragen vind je hier. Waarom doen studenten het niet op straat? Laat je als student ‘voorlichten’ door IVAGO.

student knuffelt zijn huisvuilzakken
Deel/Bewaar

 Maak kennis met de verbrandingsinstallatie van IVAGO en breng een bezoek met je vereniging. Je organiseert een activiteit of evenement. Wat doe je met het afval? Kan je vereniging met afval naar het recyclagepark?

bezoek afvalverbrandingsinstallatie

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief