31 mei 2016

IVAGO kon vandaag het grootste deel van het huisvuil inzamelen. Enkel papier/karton en een deel van het gft-afval bleven staan. We stellen alles in het werk om dit op woensdag 1 juni in te halen. Voor de bedrijfsafvalklanten en appartementen in de regio Sint-Denijs, Zwijnaarde en omgeving Sint-Pietersstation was er vandaag geen ophaling van papier/karton. Ook dit trachten we morgen recht te zetten.Volg de IVAGO-website voor meer informatie.

Deel/Bewaar

Een milieuproject op school? Met je klas op bezoek bij IVAGO? Materiaal voor een opkuisactie? Je jeugdvereniging wil het zwerfvuil in de buurt aanpakken. Als leerkracht op zoek naar nuttige informatie of educatieve projecten?

jongeren ruimen afval op tijdens een zwerfvuilactie
Deel/Bewaar

Student in Gent? Je eerste jaar op kot? Alles wat je wilde weten over afval, maar nooit durfde vragen vind je hier. Waarom doen studenten het niet op straat? Laat je als student ‘voorlichten’ door IVAGO.

student met recipiënten voor afval
Deel/Bewaar

 Maak kennis met de verbrandingsinstallatie van IVAGO en breng een bezoek met je vereniging. Je organiseert een activiteit of evenement. Wat doe je met het afval? Kan je vereniging met afval naar het recyclagepark?

bezoek afvalenergiecentrale

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: