Deel/Bewaar

Vanaf volgend jaar komt IVAGO grofvuil in Heusden en Destelbergen op aanvraag ophalen. Daarnaast vervangt de inzameling van tuinafval  door IVAGO de mogelijkheid om snoeihout te laten hakselen door de gemeentediensten.  Tot slot verlaagde de gemeenteraad van Destelbergen de forfaitaire gezins(huisvuil)belasting van 62 naar 55 euro, maar betaalt de Destelbergenaar vanaf nu  0,24 euro voor de inzameling en verwerking van een blauwe PMD-zak.

Deel/Bewaar
19 december 2013

Vanaf 1 juli worden de IVAGO-zakken in Gent duurder. Voor een 60 l-zak betaal je dan 1,75 euro. Nog vlug een voorraadje inslaan heeft echter geen zin. IVAGO werkt een overgangsregeling uit. De huidige IVAGO-zakken kan je nog tot eind augustus gebruiken. Vanaf 1 september nemen de ophaalploegen ze echter niet meer mee. Heb je dan nog zakken over, kan je die bij IVAGO omruilen.

Deel/Bewaar

Op de UCO-site aan de Maïsstraat nam IVAGO vandaag een spiksplinternieuw en erg ruim recyclagepark in gebruik. Het vervangt het kleine park aan de Gasmeterlaan. Dat moest plaatsmaken voor het Tondelierproject.

Recyclagepark Gent-Maïsstraat
Deel/Bewaar
05 februari 2013

Gisteren en vandaag vonden gesprekken plaats tussen de directie van IVAGO en vertegenwoordigers van de syndicale organisaties om een aantal hangende punten in dialoog uit te klaren. De gesprekken verliepen constructief.

Deel/Bewaar
21 november 2012

In het kader van haar sensibiliseringsmissie heeft Fost Plus, samen met verschillende afvalintercommunales waaronder IVAGO De Vuilnisbakmakkers ontwikkeld. Dit is een leuk en toegankelijk voorleesboek met bijbehorend luisterspel voor kinderen vanaf 3 jaar. Vandaag kreeg een kleuterklasje in Gent in première het boekje voorgelezen door actrice Gilda De Bal.

Gilda leest kleuterboekje voor

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief