18 juli 2014

De komende 10 dagen zal Gent overspoeld worden door honderdduizenden bezoekers. Allemaal komen ze voor de Gentse Feesten. Om ervoor te zorgen dat al die bezoekers in propere omstandigheden kunnen feesten staat IVAGO meer dan paraat.

Opkuis Gentse Feesten
15 juli 2014

Door een brand op het recyclagepark in Drongen op donderdag 6 juni is het voor onbepaalde tijd niet mogelijk om KGA binnen te brengen. Het zal nog enige tijd duren vooraleer de KGA-plaats volledig heropgebouwd zal zijn.

Je kan met je KGA uiteraard wel terecht op één van de zes andere recyclageparken. Het dichtstbijzijnde park is Gent-Maïsstraat.

KGA
14 juli 2014

Al 110 mensen schreven zich in voor onze ochtendwandeling tijdens de Gentse Feesten! Wil jij er ook nog bij zijn? Schrijf je dan snel in via het online inschrijvingsformulier.

Tijdens de IVAGO-ochtendwandeling kan je van dichtbij meemaken hoe de ploegen Gent opnieuw proper krijgen na een avondje feestgedruis.

De wandeling begint om 6:50 uur aan het stadhuis en eindigt rond 8 uur met een middeleeuws ontbijt in het MIAT.

IVAGO-ploegen vegen de straten
10 juli 2014

Onze weidse oceanen zijn gevuld met tonnen ‘plastic garbage’. Het Design museum Gent kaart dit probleem aan en serveert de bezoeker een weinig smakelijke plasticsoep. De tentoonstelling ‘No Design to Waste! – Out to sea? The Plastic Garbage Project’ loopt nog tot en met 12 oktober 2014.

plastic afval op het strand
08 juli 2014

Op vrijdag 11 juli, feest van de Vlaamse gemeenschap, haalt IVAGO geen afval op. Bedrijven die normaal op vrijdag ophaling hebben, kunnen hun restafval aanbieden op donderdag 10 juli. Papier/karton, plasticfolies, glas, gft en pmd kan u buiten plaatsen op woensdag 9 juli.

Bedrijven die normaal een lediging van de restafvalcontainer hebben op donderdag, kunnen deze nu uitzonderlijk aanbieden op woensdag 9 juli.

Op vrijdag 11 juli zijn de IVAGO-kantoren en de recyclageparken gesloten.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief