16 januari 2015

Het is zover: vanaf nu kan je je initiatief registreren voor de Gentsche gruute kuis en Destelbergen helemaal schoon. Op zondag 29 maart zorgen we er met z'n allen voor dat Gent en Destelbergen opnieuw blinken. In Gent is het een jubileumeditie want de actie vindt al voor de vijfde keer plaats. Destelbergen wordt voor de derde keer helemaal proper gemaakt. 

initiatief Gentsche gruute kuis
14 januari 2015

De mannen en vrouwen van IVAGO - en eigenlijk alle vuilnismannen en straatvegers in het hele land - zijn elke dag voor u op pad om u te verlossen van uw huisvuil of de straat schoon te vegen. In weer en wind. De chauffeurs worstelen zich door het almaar drukker wordende verkeer. De milieuwerkers trachten hun job snel en efficiënt uit te voeren, maar met oog voor eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Dat kan niet zonder wederzijds respect. Dus graag even geduld wanneer een vuilniswagen u even ophoudt.

Kijk Uit, het verkeersmagazine van de federale politie, wijdde eind november een aflevering aan de mensen die huisvuil ophalen.

Ophaling containers
06 januari 2015

Vanaf 6 januari sluiten alle recyclageparken om 17.15 uur in plaats van 17.20 uur. 

Het is voortaan ook niet langer mogelijk een factuur van het recyclagepark met cash geld aan de betaalzuil te betalen. Een openstaand saldo kan dus enkel vereffend worden aan de betaalzuil met bancontact of kredietkaart of binnen de vijf werkdagen via overschrijving.  Deze nieuwe maatregel komt er om inbraken te vermijden. 

05 januari 2015

Nu de feestdagen achter de rug zijn, is de tijd van de kerstboom ook voorbij. Vanaf maandag 5 januari haalt IVAGO je kerstboom gratis aan huis op. In de ophaalkalender vind je terug wanneer IVAGO in jouw straat langskomt. Opgelet! Wij nemen enkel bomen mee zonder versiering, zonder pot en kleiner dan 1,5 meter.

ophaalkalender kerstbomen
02 januari 2015

Het hele IVAGO-team wenst je een fantastisch en proper 2015. 

Ook in het nieuwe jaar gaan we weer voor een schoon Gent en Destelbergen. 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief