17 oktober 2014

IVAGO verkoopt 8 huisvuilwagens, 1 kipwagen, 1 kipwagen met laadkraan, 1 gesloten bestelwagen, 1 aanhangwagen en 1 personenwagen als tweedehands. De verkoop gebeurt in verschillende loten. Geïnteresseerden dienen hun aanbieding te richten aan IVAGO voor 10 november.

Meer informatie over de verkoop vind je hier (pdf, 70 kB).

17 oktober 2014

IVAGO bestaat dit jaar 20 jaar en dat moest gevierd worden. We organiseerden daarom een feestzitting in de Handelsbeurs met tal van prominenten. 

Percussieduo Van Slag trok de avond op gang met animatie op de Kouter. Tijdens de feestzitting kwamen verschillende prominenten aan het woord, afgewisseld met een streepje echte Gentse muziek.

Ook de brochure over 20 jaar IVAGO werd voorgesteld. Daarin wordt teruggeblikt op de voorbije twintig jaar, maar ook vooruit gekeken naar de toekomst. 

Feestzitting 20 jaar IVAGO
17 oktober 2014

Sinds deze week rijden elf van onze ophaalwagens rond met de 11.11.11-campagne tegen voedselverspilling op de flank. Met leuzes als "We vermuusen 1/3 van al 't eten" proberen ze de aandacht te vestigen op al het voedsel dat verloren gaat. 

Sorry is niet genoeg! Dat is de stelling van 11.11.11. Jaarlijks gooien we in Vlaanderen nog altijd 25 tot 40 kilogram voedsel weg per inwoner. En dat terwijl 1 op 8 mensen in de wereld honger lijdt. 

Denk ook eens na over hoeveel voedsel je weggooit. Door bewust te winkelen en voedsel correct te bewaren kan je al veel verspilling vermijden. 

Ophaalwagen met campagne 11.11.11
16 oktober 2014

Wegens een stroomonderbreking zal het recyclagepark in de Lourdesstraat in Oostakker op dinsdag 21 oktober uitzonderlijk gesloten zijn. Bezoekers van het recyclagepark Oostakker kunnen op 21 oktober wel terecht in onze zes andere parken.

bord recyclagepark oostakker
06 oktober 2014

Gele huisvuilzakken met zwarte opdruk worden niet langer meegenomen. Onze ophaalploegen aanvaarden enkel nog zakken met rode opdruk. Bleef uw zak met zwarte opdruk staan? Neem hem dan binnen, stop hem in een nieuwe zak en zet hem bij de volgende ophaling weer buiten. 

Op 1 juli 2014 werden nieuwe zakken met een rode opdruk ingevoerd. In juli en augustus was er een overgangsperiode en ook in september waren we tolerant en haalden we nog oude zakken op. Vanaf nu zijn we strikt en zamelen we enkel nog de nieuwe zakken met rode opdruk in. 

Heeft u nog een heleboel oude zakken? Dan kan u die nog steeds omruilen.

nieuwe IVAGO-zak met rode opdruk

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief