26 november 2014

Heb jij onze "20 jaar IVAGO"-brochure aandachtig gelezen? Dan ken je vast het antwoord op de wedstrijdvraag die in het nieuwe magazine staat.

Vul snel het formulier in en win een originele paraplu van "20 jaar IVAGO". 

magazine december 2014
20 november 2014

Op maandag 1 december is er een aangekondigde regionale stakingsdag. Daarom vervroegt IVAGO de ophaling van glas en papier/karton in bepaalde Gentse wijken naar woensdag 26 november.

De bewoners van de betrokken wijken ontvangen hiervoor een kaartje in de bus. Het betreft de ophaalrondes met code L15 t.e.m. L18 (omgeving Sint-Amandsberg). Hiermee wil IVAGO vermijden dat sommige buurten gedurende méér dan twee maanden verstoken blijven van glas- en papier/kartoninzameling.

De ophaling van restafval, pmd en gft blijft gepland voor maandag 1 december.

10 november 2014

De familie Goethals uit Drongen sleepte vorig jaar een frietmobiel in de wacht tijdens de grote inzamelmaand van frituurolie op onze recyclageparken. Begin deze maand genoten vrienden en familie mee van een heerlijk pak friet bij de familie thuis.

Winnaars frietmobiel
06 november 2014

Door een nationale betoging is de huisvuilinzameling in Gent vandaag gedeeltelijk verstoord. De aanwezige medewerkers stellen alles in het werk om het restafval vandaag zo goed als mogelijk in te zamelen. Ook de gft-containers en pmd-zakken zullen opgehaald worden.

Alle IVAGO-recyclageparken en het belcentrum zijn gesloten. Aan het onthaal aan de Proeftuinstraat kan u wel terecht tot 16.30 uur i.p.v. 17 uur.

De pmd-ophaling in Destelbergen vindt zoals gepland plaats.

06 november 2014

Door een nationale betoging was de huisvuilinzameling in Gent vandaag gedeeltelijk verstoord. Vanmorgen kwam ongeveer 40 procent van de IVAGO-medewerkers opdagen. Deze medewerkers stelden alles in het werk om zoveel mogelijk huisvuil in te zamelen. Restafval werd overal opgehaald met uitzondering van 3 straten.

Voor het restafval, pmd en gft dat bleef staan organiseren we morgen een inhaalactie. 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief