31 oktober 2014

Opgelet! Zaterdag 1 november is het Allerheiligen. Door deze feestdag zijn alle recyclageparken op zaterdag 1 november gesloten. 

Op dinsdag 4 november zijn alle recyclageparken weer open.

31 oktober 2014

IVAGO bestaat 20 jaar! Dat vierden we al tijdens het personeelsfeest en met een feestzitting voor prominenten in de Handelsbeurs. 

Omdat we ook trots zijn op ons bedrijf en onze medewerkers maakten we een filmpje en een brochure ter ere van ons twintigjarig bestaan. In het filmpje vertellen twaalf medewerkers over hun job en over wat ze zouden doen als ze één dag baas van IVAGO zijn. In de brochure lees je alles over de geschiedenis én de toekomstplannen. 

filmpje 20 jaar IVAGO
29 oktober 2014

De afgelopen weken werd de nieuwe editie van het Guido Magazine met gratis kookboekje verdeeld in de studentenresto’s van Gent. In Kot Kost staan 14 hapklare recepten voor de luilekkere student met een handige sorteerwijzer voor de lege verpakkingen van alle ingrediënten.

Heb jij je exemplaar nog niet bemachtigd? Haal het dan op jouw faculteit, studentenresto of favoriete studentencafé.  

Man overhandigt Guido Magazine
27 oktober 2014

De meeste loofbomen verliezen in de herfst hun bladeren. IVAGO en de Groendienst van de stad Gent proberen de hinder zo veel mogelijk te beperken.

In straten waar bomen langs de kant staan plaatst de Groendienst van de stad Gent tijdens de herfst bladmanden of deelt IVAGO bladzakken uit. Omwonenden kunnen daarin de bladeren van de bomen op het openbaar domein deponeren. 

inzameling bladzakken
17 oktober 2014

IVAGO verkoopt 8 huisvuilwagens, 1 kipwagen, 1 kipwagen met laadkraan, 1 gesloten bestelwagen, 1 aanhangwagen en 1 personenwagen als tweedehands. De verkoop gebeurt in verschillende loten. Geïnteresseerden dienen hun aanbieding te richten aan IVAGO voor 10 november.

Meer informatie over de verkoop vind je hier (pdf, 70 kB).

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief