30 juli 2014

Ben jij een ervaren leider? Klinken coördineren en opvolgen je als muziek in de oren? Hou je ervan om je team te sturen en te coachen? Je omschrijft jezelf als analytisch ingesteld, stipt en nauwkeurig?

Dan ben jij ongetwijfeld ons nieuw diensthoofd operaties. Bekijk hier de vacature.

ivago zoekt
28 juli 2014

De 171ste editie van de Gentse Feesten is alweer afgelopen. Voor IVAGO waren het alvast vlotte en propere feesten. Het warme weer maakte het werk soms zwaar, maar de binnenstad was telkens voor 11 uur opnieuw proper. 

Er lag dit jaar minder afval op straat en de bezoekers sorteerden beter. Er werd bovendien meer aan afvalpreventie gedaan, want verschillende pleinen werkten met herbruikbare bekers.  

IVAGO-medewerkster ledigt container
24 juli 2014

Deze morgen volgden meer dan 140 geïnteresseerden de werkzaamheden van IVAGO op de Gentse Feesten. Onder een stralende ochtendzon konden de wandelaars van dichtbij meemaken hoe onze ploegen tussen de laatste feestvierders de stad weer proper maakten.

Ochtendwandeling Gentse Feesten 2014
18 juli 2014

De komende 10 dagen zal Gent overspoeld worden door honderdduizenden bezoekers. Allemaal komen ze voor de Gentse Feesten. Om ervoor te zorgen dat al die bezoekers in propere omstandigheden kunnen feesten staat IVAGO meer dan paraat.

Opkuis Gentse Feesten
15 juli 2014

Door een brand op het recyclagepark in Drongen op donderdag 6 juni is het voor onbepaalde tijd niet mogelijk om KGA binnen te brengen. Het zal nog enige tijd duren vooraleer de KGA-plaats volledig heropgebouwd zal zijn.

Je kan met je KGA uiteraard wel terecht op één van de zes andere recyclageparken. Het dichtstbijzijnde park is Gent-Maïsstraat.

KGA

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief