11 september 2014

Hoe zorg je ervoor dat niets verloren gaat? Dat je niets weggooit, alles nuttig gebruikt en zo je afvalberg stevig inperkt. Dat kom je allemaal te weten op zaterdag 20 september op het Niets is Verloren Festival.

Niets is Verloren Festival affiche
01 september 2014

Sinds maandag 1 september kan je je oude huisvuilzakken omruilen. Dat kan echter nog tot 31 december! Tot die dag heb je tijd om je zakken te ruilen bij IVAGO (Proeftuinstraat 43). Aan het Administratief Centrum Zuid is dat mogelijk tot en met zaterdag 11 oktober. Je hebt dus vier maanden tijd om te wisselen.

nieuwe IVAGO-zak met rode opdruk
27 augustus 2014

Hier en daar spotten we nog de oude gele zakken met zwarte opdruk in het straatbeeld. Vanaf maandag 1 september kan je je restafval enkel in de gele zakken met rode opdruk aanbieden.

Wie nog IVAGO-zakken met zwarte opdruk heeft, kan ze omruilen mits opleg van het prijsverschil. 

Ruilen kan van maandag 1 september aan het onthaal van IVAGO (Proeftuinstraat 43) of bij de IVAGO-stand voor het Administratief Centrum Zuid (Woodrow Wilsonplein).

gele zakken met zwarte en rode opdruk in trog
22 augustus 2014

Kunstenaar David Bade werkt sinds woensdag 20 augustus aan een enorm kunstwerk onder de Stadshal. Iedereen die wil, kan samen met de stagiairs, vrijwilligers en de kunstenaar zelf meebouwen aan het kunstwerk. Het materiaal dat de medewerkers gebruiken, is grotendeels en bij grote uitzondering afkomstig van IVAGO.

Kunstwerk SMAK onder de Stadshal
11 augustus 2014

Op vrijdag 15 augustus, O.L.V.-Hemelvaart, zijn de IVAGO-kantoren en de recyclageparken gesloten. Er vindt ook geen afvalophaling plaats. Gentenaren van wie het huisvuil vrijdag opgehaald wordt, kunnen hun afval aanbieden op woensdag 13 augustus.

De recyclageparken zijn wel open op zaterdag 16 augustus.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief