22 augustus 2014

Kunstenaar David Bade werkt sinds woensdag 20 augustus aan een enorm kunstwerk onder de Stadshal. Iedereen die wil, kan samen met de stagiairs, vrijwilligers en de kunstenaar zelf meebouwen aan het kunstwerk. Het materiaal dat de medewerkers gebruiken, is grotendeels en bij grote uitzondering afkomstig van IVAGO.

Kunstwerk SMAK onder de Stadshal
11 augustus 2014

Op vrijdag 15 augustus, O.L.V.-Hemelvaart, zijn de IVAGO-kantoren en de recyclageparken gesloten. Er vindt ook geen afvalophaling plaats. Gentenaren van wie het huisvuil vrijdag opgehaald wordt, kunnen hun afval aanbieden op woensdag 13 augustus.

De recyclageparken zijn wel open op zaterdag 16 augustus.

11 augustus 2014

Op vrijdag 15 augustus, O.L.V.-Hemelvaart, haalt IVAGO geen afval op. Bedrijven die normaal op vrijdag ophaling hebben, kunnen hun restafval aanbieden op donderdag 14 augustus. De IVAGO-ploeg haalt op woensdag 13 augustus het glas, papier en karton, plasticfolies, gft en pmd op bij deze bedrijven.

Bedrijven die normaal een ophaling restafval op donderdag hebben, zullen uitzonderlijk bediend worden op woensdag 13 augustus.

De kantoren en alle recyclageparken zijn ook op 1 april gesloten.

07 augustus 2014

Voor alle duidelijkheid kapotte zaklampen mag je nog altijd binnenbrengen op het recyclagepark. Alleen horen ze nu niet meer thuis op de KGA-tafel maar in container 35 'overige kleine toestellen'. Daarnaast geldt sinds 1 juli de aanvaardingsplicht bij elektrowinkels.

zaklamp
05 augustus 2014

Het recyclagepark van Destelbergen opende deze morgen uitzonderlijk zijn deuren niet. Een nachtelijke inbraak was hiervan de oorzaak. Sinds deze middag is het park gewoon terug open.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief