16 december 2014

Door de nationale staking vond in Gent op 15 december geen huisvuilinzameling plaats. 

In het 'verstedelijkt gebied' wordt de ophaling van pmd- en restafvalzakken op woensdag 17 december ingehaald. De gft-containers die in deze regio gisteren bleven staan, worden op dinsdag 16 december opgehaald. 

In het ‘landelijk gebied’ van Gent trachten onze ophaalploegen het achtergebleven pmd-afval deze week in te zamelen. Voor restafval herschikten we de ophaalkalender van de betrokken bewoners. 

Deel/Bewaar

Een milieuproject op school? Met je klas op bezoek bij IVAGO? Materiaal voor een opkuisactie? Je jeugdvereniging wil het zwerfvuil in de buurt aanpakken. Als leerkracht op zoek naar nuttige informatie of educatieve projecten?

jongeren ruimen afval op tijdens een zwerfvuilactie
Deel/Bewaar

Student in Gent? Je eerste jaar op kot? Alles wat je wilde weten over afval, maar nooit durfde vragen vind je hier. Waarom doen studenten het niet op straat? Laat je als student ‘voorlichten’ door IVAGO.

student knuffelt zijn huisvuilzakken
Deel/Bewaar

 Maak kennis met de verbrandingsinstallatie van IVAGO en breng een bezoek met je vereniging. Je organiseert een activiteit of evenement. Wat doe je met het afval? Kan je vereniging met afval naar het recyclagepark?

bezoek afvalverbrandingsinstallatie

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief