28 juli 2014

De 171ste editie van de Gentse Feesten is alweer afgelopen. Voor IVAGO waren het alvast vlotte en propere feesten. Het warme weer maakte het werk soms zwaar, maar de binnenstad was telkens voor 11 uur opnieuw proper. 

Er lag dit jaar minder afval op straat en de bezoekers sorteerden beter. Er werd bovendien meer aan afvalpreventie gedaan, want verschillende pleinen werkten met herbruikbare bekers.  

IVAGO-medewerkster ledigt container
Deel/Bewaar

Een milieuproject op school? Met je klas op bezoek bij IVAGO? Materiaal voor een opkuisactie? Je jeugdvereniging wil het zwerfvuil in de buurt aanpakken. Als leerkracht op zoek naar nuttige informatie of educatieve projecten?

jongeren ruimen afval op tijdens een zwerfvuilactie
Deel/Bewaar

Student in Gent? Je eerste jaar op kot? Alles wat je wilde weten over afval, maar nooit durfde vragen vind je hier. Waarom doen studenten het niet op straat? Laat je als student ‘voorlichten’ door IVAGO.

student knuffelt zijn huisvuilzakken
Deel/Bewaar

 Maak kennis met de verbrandingsinstallatie van IVAGO en breng een bezoek met je vereniging. Je organiseert een activiteit of evenement. Wat doe je met het afval? Kan je vereniging met afval naar het recyclagepark?

bezoek afvalverbrandingsinstallatie

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief