28 november 2014

Op maandag 1 december vindt een regionale staking plaats. De vakbonden binnen IVAGO ondersteunen de actievoerders. Wat het effect zal zijn op de dienstverlening van IVAGO die dag is op dit moment moeilijk te voorspellen, maar de ophaling zal zeker verstoord zijn.

De geplande ophaling van glas en papier/karton in Gent op 1 december werd vervroegd naar woensdag 26 november. In Destelbergen haalt een onderaannemer het afval op. Ook daar kan hinder zijn.

Pas maandagochtend kunnen we de precieze gevolgen inschatten. We berichten hierover zo snel mogelijk op de website.

Deel/Bewaar

Een milieuproject op school? Met je klas op bezoek bij IVAGO? Materiaal voor een opkuisactie? Je jeugdvereniging wil het zwerfvuil in de buurt aanpakken. Als leerkracht op zoek naar nuttige informatie of educatieve projecten?

jongeren ruimen afval op tijdens een zwerfvuilactie
Deel/Bewaar

Student in Gent? Je eerste jaar op kot? Alles wat je wilde weten over afval, maar nooit durfde vragen vind je hier. Waarom doen studenten het niet op straat? Laat je als student ‘voorlichten’ door IVAGO.

student knuffelt zijn huisvuilzakken
Deel/Bewaar

 Maak kennis met de verbrandingsinstallatie van IVAGO en breng een bezoek met je vereniging. Je organiseert een activiteit of evenement. Wat doe je met het afval? Kan je vereniging met afval naar het recyclagepark?

bezoek afvalverbrandingsinstallatie

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief