25 september 2014

De herfst is sinds enkele dagen officieel in het land. De meeste loofbomen verliezen in de herfst hun bladeren. IVAGO en de Groendienst van de stad Gent proberen de hinder zo veel mogelijk te beperken.

In straten waar bomen langs de kant staan plaatst de Groendienst van de stad Gent tijdens de herfst bladmanden of deelt IVAGO bladzakken uit. Omwonenden kunnen daarin de bladeren van de bomen op het openbaar domein deponeren. 

inzameling bladzakken
Deel/Bewaar

Een milieuproject op school? Met je klas op bezoek bij IVAGO? Materiaal voor een opkuisactie? Je jeugdvereniging wil het zwerfvuil in de buurt aanpakken. Als leerkracht op zoek naar nuttige informatie of educatieve projecten?

jongeren ruimen afval op tijdens een zwerfvuilactie
Deel/Bewaar

Student in Gent? Je eerste jaar op kot? Alles wat je wilde weten over afval, maar nooit durfde vragen vind je hier. Waarom doen studenten het niet op straat? Laat je als student ‘voorlichten’ door IVAGO.

student knuffelt zijn huisvuilzakken
Deel/Bewaar

 Maak kennis met de verbrandingsinstallatie van IVAGO en breng een bezoek met je vereniging. Je organiseert een activiteit of evenement. Wat doe je met het afval? Kan je vereniging met afval naar het recyclagepark?

bezoek afvalverbrandingsinstallatie

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief